BRAI – CATA Călărași a finalizat campania de igienizare a zonelor verzi din mun. Călărași

2 săptămâni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru BRAI – CATA Călărași a finalizat campania de igienizare a zonelor verzi din mun. Călărași

Și în acest an Societatea Comercială BRAI – CATA Călărași a derulat campania de igienizare a zonelor verzi din mun. Călărași. Pe lângă curățarea vegetației de la borduri, a trotuarelor pe străzile contractate cu Primăria Călărași, una dintre activități este aceea de a se vărui arborii plantați pe zonele verzi. Scopul este nu numai unul estetic ci de protejare a acestora împotriva dăunătorilor, de a împiedica depunerea larvelor și dezvoltarea dăunătorilor. 

Campania s-a desfășurat pe străzile Principale, pe bdul Republicii, str. Sloboziei, în parcuri – conform contractului cu Primăria Călărași – ne informează ing. Bancu Petre directorul sucursalei Călărași. Un număr important de efective umane participă la acțiuni și pentru curățenia stradală, a rigolelor, stațiilor de autobuz dar și din dreptul unor instituții zilnic, inclusiv în week-end. Scopul nostru este acela de a salubriza corect ș eficient municipiul, de a avea un oraș mai frumos – arată directorul Bancu.