Borcea. Primarul Theodor Nedelcu Pațurcă dă în folosință alt cartier cu terenuri pentru locurile de case destinate tinerilor…

1 an ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Borcea. Primarul Theodor Nedelcu Pațurcă dă în folosință alt cartier cu terenuri pentru locurile de case destinate tinerilor…
Comuna Borcea are deja de mulți ani dat în folosință un cartier cu peste 200 locuri de case, unde tinerii s-au mutat după ce și-au construit cele mai frumoase case. Primarul nu a stat degeaba ci le-a adus acolo utilitățile: apa, curent electric și acum …gaze naturale.
Astăzi 11 mai 2023, primarul liberal continuă investiția pentru un viitor mai bun tinerilor din localitate. Primar, Nedelcu Pațurcă Aniel: Un cartier cu locuri de case pentru tineri urmează a fi modernizat și asfaltat zilele acestea.
Astăzi am lotizat locurile de case pentru tineri. Totodată, am reușit să aducem utilități(apă, gaze naturale,iluminat public) și am defrișat drumul de acces către loturile de case ce urmează a fi predate gratuit tinerilor din comuna Borcea.
Imaginile vorbesc de la sine!!!!