Borcea: Primarul Nedelcu Pațurcă Aniel continuă campania de protejare a mediului înconjurător

1 an ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Borcea: Primarul Nedelcu Pațurcă Aniel continuă campania de protejare a mediului înconjurător

Nedelcu Pațurcă Aniel: Astăzi a venit rândul extinderii spațiilor verzi din comunitate,o acțiune desfășurată sub ,,semnul verticalităţii”,căci vom planta de-a lungul drumului național cinci sute de Tuia occidentală “Smaragd” (Thuja occidentalis “Smaragd”) – un arbore frumos, nu prea mare, cu o formă conică, îndreptat ca o săgeată spre cer. De ce am ales acest copac?Pentru că ,,verdele este culoarea dintâi a lumii, cea din care iese la iveală frumuseţea”,armonizându-se perfect cu frumuseţea sufletească a borcenilor .


Și mai are arborele verde rolul de a aduce belșugul, sănătatea, bucuria în viața oamenilor, ceea ce doresc să se regăsească în casele dumneavoastră!
Acțiunea vizează și conștientizarea importanței protejării mediului înconjurător,la care vă invit pe toți să fiți părtași, luând atitudine împotriva celor care poluează natura ,care o distrug stiut fiind faptul că ,,Natura ne răsfaţă, ca mamă, prin darurile oferite,dar ne şi responsabilizează în același timp.”