Borcea. Rețeaua de gaze naturale prinde contur pe zi ce trece…

3 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Borcea. Rețeaua de gaze naturale prinde contur pe zi ce trece…

Cel mai ambițios proiect din județ de gaze naturale se derulează la Borcea. Localitatea este prima care a reușit dintre localitățile rurale să implementeze un proiect de așa anvergură, pe o întindere mare și cu o complexitate a lucrărilor care au angrenat zeci de lucrători și utilaje. Se reconfirmă ambiția unui primar gospodar de a prezenta cetățenilor o comună europeană, o localitate unde și-a onorat majoritatea angajamentelor.

 VIDEO

Printre proiectele sale enumerăm bază sportivă modernă, asfaltarea tuturor străzilor, investiții în educație, realizarea unui cămin cultural modern la Pietroiu, a unui drum agrigol și unei piste de biciclete, a unei grădinițe after school, a unei pieți agro -alimentare moderne.

O altă ambiție a primarului liberal este o investiție benefică comunității: lucrarea de înființare a canalizării și a stației de epurare în comună. În același timp, se vor demara asfaltarea de alei pietonale pe care primarul a promis că le duce la bun sfârșit.

Aniel Nedelcu Pațurcă: Astfel, mă țin de cuvânt , ceea ce arată o administrație locală responsabilă pentru oameni și pentru viitorul localității noastre.

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu dezvoltăm comuna Borcea!!!