Borcea: Piața Agroalimentară va fi dată în funcțiune. Iată cum… VIDEO

1 an ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Borcea: Piața Agroalimentară va fi dată în funcțiune. Iată cum… VIDEO

Nedelcu Teodor Aniel: La un an de la finalizarea construcției pieței agroalimentare din com. Borcea, aceasta va fi dată în sfârșit în funcțiune. Motivul pentru care timp de 1 an clădirea nu a putut fi folosită de cetățeni este dat de primarul Nedelcu Pațurcă Aniel. Greutatea obținerii avizelor necesare funcționării, a autorizărilor de la DSV, DSV. etc. A urmat pandemia cu măsurile prin care folosirea clădirilor / spațiilor închise a fost restricționată.

Ne-am gândit la constucția de tarabe în aer liber, cum aveam cândva pe marginea drumului, în praf, lângă tomberoanele de gunoi. Numai că acum le-am realizat modern, în incinta interioară a pieței. Vorbim despre condiții moderne, civilizate pe care trebuie să le oferim comercianților și cumpărătorilor. Acum sunt grupuri sociale cu apă curentă, cu condiții de igienă cum greu poți descoperi ca realizare a vreunei alte primării.

Comerțul nu se desfășoară în ploaie, în soare, fiecare tarabă închiriată are acoperiș, dar și loc unde să își poată ține marfa în surplus. Accesul este rapid dinspre stradă și am realizat și un pavaj corespunzător, ușor salubrizabil prin spălare. Mă preocupă să aduc bunăstarea în comună și nu doar să arăt că fac un hei-rup ca să prezint în cifre proiectele mele. Ele trebuie să fie complet eficiente, accesibile cetățeanului – a declarat actualul edil al com. Borcea, Nedelcu Teodor Aniel.

În video cum arăta construcția anul trecut, și cum percep cetățenii utilitatea acestui obiectiv