Borcea. Cine știe carte are parte…Primarul Aniel Nedelcu Pațurcă alături de copii la început de an școlar…

3 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Borcea. Cine știe carte are parte…Primarul Aniel Nedelcu Pațurcă alături de copii la început de an școlar…

Astăzi 13 septembrie 2021 primarul din Borcea a retrăit emoțiile începerii anului școlar alături de elevii școlari, preșcolari sau din învățământul liceal. Școala înseamnă pentru el valori importante create pentru oameni. Nu întâmplător în viața primarului de aici sunt cele 2 facultăți absolvite, facultăți printre cele fruntașe din țară. Rigurozitatea matematică cu care își realizează proiectele, analizele financiare și corecta utilizare a banilor publici presupun o expertiză, profesionalism. Aceasta s-a susținut și lângă soția sa prof. Roxana Natalia Pațurcă, fost senator al României și un cadru didactic respectat, foarte bine pregătit în domeniul economiei și finanțelor.

Îndemnul primarului din Borcea pentru toți copiii este să învețe carte. Numai așa pot fi de folos comunității, se pot realiza în viață. Un alt sfat a venit cu îndemnul de a respecta valorile clădite în școală, profesorii și condițiile realizate pentru tineri în școală. S-a muncit mult pentru ca aici la Borcea tinerii să aibă condiții europene. Ele vor continua a spus primarul Aniel Nedelcu Pațurcă prin reabilitarea bazei sportive, a Căminului Cultural. Vom construi parcuri și locuri de joacă pentru tineri – unde se vor putea dezvolta armonios.

Educația și respectul se cultivă în familie primii 7 ani, apoi școala trebuie să susțină sau să compenseze educația, pregătirea și integrarea profesională, pregătirea tânărului pentru viață. Ne dăm concursul pentru ca aici la Borcea și Pietroiu tinerilor să nu le lipsească nimic...a declarat pentru Atitudinea din Călărași primarul com. Borcea, ing. Aiel Theodor Nedelcu Pațurcă.