Borcea: Aniel Nedelcu Pațurcă recâștigă alegerile locale și în 2020

o lună ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Borcea: Aniel Nedelcu Pațurcă recâștigă alegerile locale și în 2020

Devenit extrem de popular, primarul din com. Borcea nu a avut nevoie mare de a fis susținut politic de vreun partid la alegerile locale din septembrie 2020. Foarte buna comunicare cu cetățenii, onorarea tuturor promisiunilor electorale și mai mult decât atât începerea demersurilor pentru introducerea de gaze naturale în comună l-au promovat drept câștigător. Meritele lui Nedelcu Aniel și echipei sale de la primăria Borcea se regăsesc peste tot. În Borcea și Pietroiu nu mai este nimic de asfaltat. Poate doar pe malul apei…Străzile sunt luminate, rețeaua de apă a fost reabilitată. Un stadion modern și o piață agroalimentară cum ar dori orice municipiu să aibă. Școli noi, moderne, reabilitate, o comună curată cu oameni gospodari.

Aniel mai are în acest mandat de introdus rețeaua de gaze și de realizat o canalizare pluvială. Pentru că relieful accidentat al comunei creează probleme pentru preluarea debitelor mari. Sunt lucruri pe care Aniel le va rezolva. Pentru că are credință în Dumnezeu și ambiția de a termina tot ceea ce își ropune. Felicitări domnule primar!