BOMBĂ! Rareș Ionescu, preș Consiliului de Administrație la Spitalul Județean înlocuit fără motiv

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru BOMBĂ! Rareș Ionescu, preș Consiliului de Administrație la Spitalul Județean înlocuit fără motiv

Rareș Ionescu, un liberal convins, călărășean respectat, om cu expertiză și studii doctorale a fost înlocuit peste noapte  de către conducerea Consiliului Județean Călărași, din funcția de președinte al Consiliului de Administrație al Spitalului Județean Călărași. Nici el nu știe de ce…toată munca lui a fost utilă partidului PNL și mai ales călărășenilor care s-au bucurat de reorganizarea Spitalului Județean. Întrebat telefonic, Rareș Ionescu nu cunoaște/ nu i s-au adus la cunoștință motivele pentru care a fost înlocuit. El este mulțumit de munca lui, de rezultate și mulțumește echipei care l-a ajutat.

Săptămâna viitoare va fi organizată şi prima şedinţă a Consiliului de Administraţie, în actuala formulă, unde vom prezenta o listă cu realizările obţinute şi lucrurile ce mai sunt de făcut”, ne-a declarat managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Călăraşi, Silviu George Didilescu. Doi şefi de secţie au fost schimbaţi a declarat managerul Spitalului Judeţean, Silviu Didilescu. Astfel, pe chirurgie noul şef de secţie este dr. Paraschiva Chirilă, iar pe secţia de ginecologie, noul şef de secţie este dr. Alain Florin Tăut

În locul lui Rareș Ionescu a fost adus președintele organizației PNL Fundulea, pentru că PNL Călărași  nu a reușit să identifice vreun călărășean pentru această funcție.  Marius Bogdan Militaru, un nume despre care se leagă tot felul de chestii@ socoteli este noul președinte al Consiliului de administrație de la minunatul nostru spital supranumit…județean. Prea multe bârfe naționale și nu numai, spun de implicarea acestuia în afaceri de deratizare/ stârpire a șobolanilor de prin diferite locații indicate de conducerea de partid. Prietenii cu senatorul de Călărași.  Presa spune că finul lui Cristian Bușoi a beneficiat de retrocedări făcute pe sub masă, de la Autoritatea Națională de restituirea a proprietăților.

Adică 2 fini ai lui Bușoi, au luat despăgubiri de 77 milioane de ron, în condițiile în care au plătit doar vreo 200-300 mii lei pt drepturile litigioase. Unul ar fi acest domn numit peste noapte ca președinte al Consiliului de Administrație al așa zisului Spital atât de județean din Călărași. S-a profitat că în 2008 la conducerea ANRP în 2008 au fost 3 liberali, acum urmăriți penal toți pt retrocedări ilegale. Restituirile de care s-a beneficiat, se plasează în top 5 privind nivelul încasărilor prin astfel de procedee…Domnul acesta Militaru, domn numit peste noapte  (totul se face la ceas târziu de noapte) președinte al Consiliului de Administrație de la Spitalul judetean Călărași ar fi obținut numai 44 milioane de ron, cu titlu de despăgubire de la retrocedările despre care presa spune că s-a făcut pe sub masă….Prea multe chestii @ socoteli de la PNL au fost scoase la lumină/ vezi video

http://www.b1.ro/video/finii-lui-cristian-busoi-pe-lista-marilor-despagubiri-de-la-anrp-48223.html

Călăraseanul Bogdan Militaru, președintele PNL Fundulea, este finul lui Cristian Busoi, europarlamentarul i-a botezat unul dintre copii. Militaru – spune presa-  s-a prezentat in august 2008 la usa Valeriei Hilda Preda si s-a oferit sa-i cumpere drepturile litigioase pentru un teren de pe strada Calea Aradului nr.34.

„Ma chinuiam din 2000-2001 sa-mi recapat proprietatea, dar nu reuseam. Ce era sa fac, eram disperata. A venit dintr-o data, in 2008, domnul Militaru la mine. Nu-l cunoasteam, si mi-a spus sa-i vand actele. Am primit 500.000 de lei. Am facut actele la un avocat”, ne-a declarat batrana. Initial aceasta a fost de acord sa ne ofere copii ale actelor, insa dupa o zi ne-a transmis ca ii este frica de posibile repercusiuni din partea lui Cristian Busoi. „Eu sunt batrana, nu vreau sa-mi mai fac dusmani. Nu are cine sa ma apere. Dumneavoastra sunteti la Bucuresti, eu aici. Va rog sa ma intelegeti”, ne-a transmis a doua zi aceasta.

Potrivit publicatiei debanat.ro, Bogdan Militaru este patronul firmei bucurestene Tradecomia, cu obiect de activitate deratizarea si dezinsectia. In 2013, aceasta a castigat un contract in valoare de 3,8 milioane de lei cu Primaria Timisoara, pentru ingrijirea parcurilor din oras. Militaru locuieste acum in Fundulea si dorea,  sa candideze la Primarie.

Presa adevărată și nu cea aservită contractelor de presă cu PNL va scoate curând la suprafață și modul cum au fost șmecherite vreo 2, 8 miliarde de lei de către Consiliul Județean în perioada lui Răducu Filipescu prin Spitalul de care se leagă numai anchete și nereguli. Auditul cerut de Iliuță Vasile, gestionar cu experiență de partid au scos la suprafață șmecheriile.
Sunt bani care ar fi putut ajunge pt construirea de locuințe/ garsoniere pt medici, dar au ajuns în buzunarul de partid – spun cei câțiva care au aflat de adevărul ascuns ca de dracu. Imaginea partidului nu trebuie stricată, se spune… Partid de la care acum clienții ce au asigurat posibile servicii electorale vor să și-i recupereze.

Revenim…