Beștea Mihăiță/ PSD Călărași se implică pentru reorganizarea DGASPC. VIDEO

o lună ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Beștea Mihăiță/ PSD Călărași se implică pentru reorganizarea DGASPC. VIDEO

Înlocuirea fostului manager al DGASPC Călărași Gheorghe Drăgănica cu Daniela Arbagic nu avea cum să se producă fără o implicare a Consiliului Județean Călărași pentru continuarea reorganizării eficiente ce se așteaptă și în acest domeniu atât de important, cu atât de multe responsabilități. A venit însă rândul lui Mihăiță Beștea, vicepreședinte al CJ care și-a prezentat câteva intenții în cadrul unei conferințe de presă la sediul PSD Călărași.

 VIDEO

Continuarea activităților începute de dl Drăgănica de către doamna Arbagic trebuie făcută către diminuarea unor pierderi pe care DGA SPC le-a avut prin închiderea Centrului Plătărești – a arătat Beștea. Nu este ușor să diminuezi pierderile ci acestea se produc cu foarte multe probleme, una fiind generată chiar de către administrația locală respectiv de către Primăria Plătărești, care s-a opus predării acestui amplasament. Importante pentru perioada viitoare sunt calitatea serviciilor pe care DGASPC trebuie să le ofere beneficiarilor. Una dintre soluțiile găsite de Beștea este către ONG-urile din județ, din țară pentru a veni nu numai cu idei sau soluții de colaborare pentru creșterea calității vieții beneficiarilor.