Belu Florian, Iordan Marian și social democrații din Unirea au organizat cu profesionalism Sărbătoarea Bobotezei. VIDEO

2 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Belu Florian, Iordan Marian și social democrații din Unirea au organizat cu profesionalism Sărbătoarea Bobotezei. VIDEO

Astăzi 6 ianuarie 2019, social democrații din comuna Unirea au organizat un spectacol care a marcat plăcut ziua de Bobotează pentru cetățenii localității. După slujba religioasă oficiată la biserica Sf. Nicolae, cetățenii s-au îndreptat spre izlazul din localitate unde au fost organizate slujba religioasă, a fost aruncată crucea în apele Borcei și apoi recuperată de către credincioșii din localitate. Au urmat întrecerile dintre atelajele hipo, concursurile de frumusețe și viteză cu caii, la care au participat zeci de crescători de animale din localitate și o mulțime de cetățeni. VIDEO

Publicată de Belu Florian pe Duminică, 6 ianuarie 2019

De Bobotează, primarul PSD Belu Florian a mulțumit în numele său și al autorităţii publice locale pentru prezenţa numeroasă şi a adresat cuvinte de bucurie, sănătate, împlinire. Belu Florian crede că munca sa pentru oameni va fi răsplătită și de  Dumnezeu într-un an mult mai bun pentru cei din Unirea, arîtându-le participanților la evenimentul de Bobotează cum pot trăi împreună într-o comună frumoasă şi prosperă, unde proiectele de asfaltare vor debuta în forță din primăvara aceasta.

Belu a mulțumit factorilor care s-au implicat ca ziua să decurgă fără incidente și apoi i-a felicitat  pe cei noua tineri curajoşi din Unirea și cei trei din Oltina care s-au încumetat să intre în apă după cruce şi au participat la o adevărată competiţie de înot . El a felicitat pe crescătorii de caii care au participat cu aceștia și atelajele hipo la întrecerea hipică, menită să arate care animal a fost mai bine îngrijit pe timpul anului. Încă o dată, social democrații din Unirea și-au demonstrat bunele intenții și preocuparea continuă în slujba comunității de aici.

 

Tinerii care au participat la Sărbătoarea Bobotezei au mulțumit primarului Belu pentru buna organizare și s-au fotografiat cu acesta. Primarul Beu Florian a mulțumit tuturor participanților și Instituțiilor care și-au dat concursul la buna organizare: Jandarmeria, Poliția, Biserica, Ambulanța. Încă o dată el i-a convins pe cetățeni că munca sa, a echipei sale este pentru cetățeni, alături de ei și, pentru binele acestora.