Bărbat reținut pentru violență în familie și distrugere

2 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Bărbat reținut pentru violență în familie și distrugere

La data de 30 ianuarie a.c., în jurul orei 22:57, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Călărași au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, de 34 de ani, din muncipiul Călărași, cu privire la faptul că are un conflict cu fratele său, de 37 de ani.

În urma primelor cercetări, a reieșit faptul că femeia de 34 de ani, aflându-se alături de sora sa, de 33 de ani, a fost contactată telefonic de fratele acestora, stabilind să se întâlnească la domiciliul femeii, de 34 de ani.

În jurul orei 22:50, bărbatul a venit la domiciliul femeii, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice și pe fondul unui conflict mai vechi, a spart un pahar cu intenția de a o lovi pe sora mai mare, provocându-și astfel leziuni la mână.

Din dorința de a aplana conflictul, sora de 33 de ani a intervenit, fiind și aceasta lovită cu pumnii și picioarele în zona corpului.

Ulterior, cele două femei l-au dat afară din locuință pe bărbat, moment în care acesta a lovit cu picioarele ușa de acces a imobilului, provocând distrugeri.

Polițiștii au întocmit formularul de evaluare a riscului, constatând că există risc pentru viața, integritatea corporală sau libertatea persoanei, însă cele două femei s-au opus emiterii ordinului de protecție provizoriu.

În cauză, a fost întocmit dosar, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și distrugere.

În urma probatoriului administrat, față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.