Primarul Marius Dulce și președintele Vasile Iliuță au tăiat panglica la fabrica Confex

2 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Primarul Marius Dulce și președintele Vasile Iliuță au tăiat panglica la fabrica Confex

Soborul de preoți nu a lipsit la festivitatea intimă/ Nici presa nu a fost chemată…

Astăzi 15 ianuarie 2021 orele 12, la fabrica de confecții aparținând S.C. Confex SRL din mun Călărași str Oborului s-a tăiat tricolorul. A participat primarul Dulce, președintele Dulce, unii consilieri și firește preoții. Mie, orice tăiere de panglică mi se pare penibilă. Vor ajunge să taie panglica pentru orice lift dat în funcțiune la spital? Mai mi se pare ridicol pentru bugetul statului să aduci acolo pe funcționari sau consilieri cu șoferi, cheltuind carburant și mult timp în care puteau face altceva mai eficient pentru municipiul Călărași care se scufundă în gropile create sub nasul fostei administrații. Cel mai mizerabil mi se pare să tai tricolorul în loc de altă panglică, de altă culoare. Merită să tăiem tricolorul și să chemăm preoții să se roage pentru prosperitatea unei firme?

Presa locală nu a prezentat festivismul de astăzi de la inaugurarea unei firme care a fost deja inaugurate pe 30.08. 2020( nu a fost invitată). Lucrările la această fabrică de confecții a început în mandatul fostului primar Drăgulin ( Dumnezeu să îl ierte) și directorul fabricii a ținut să menționeze buna relație cu acesta și încă arhitectul șef Samoilă.

 VIDEO

La festivitatea intimă consilierii nu au putut absenta. După tăierea panglicii nelipsitul sobor de preoți adus de viceprimarul Dragu s-a rugat pentru prosperitatea firmei care acum are 70 salariați din 250 necesari – pe care nu-i poate încadra deocamdată din lipsa comenzilor de lucru. Despre munca managerului Oțelea Daniela am scris însă noi, așa cum trebuie, fiind de apreciat proiectul util comunității și mai ales asigurarea locurilor de muncă.