Asociația de proprietari din Centrul vechi ne prezintă noi modalități de amenajări urbanistice. VIDEO

3 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Asociația de proprietari din Centrul vechi ne prezintă noi modalități de amenajări urbanistice. VIDEO

De mult timp românul este frate cu natura. Cum să interzici pensionarilor ce locuiesc în blocurile din fața Prefecturii să crească găini? Sau să renunțe la minunatele amenajări urbanistice construite în fața blocurilor? Nu se poate….Chiar dacă proprietarii indică lipsa locurilor de parcare, românul se descurcă. Fiecare parchează pe unde poate, usucă rufele unde crede. Nu vă gândiți la Slobozia. Nu ne putem compara cu ceea ce oferă acolo administrația locală. Lumea se plânge că în Slobozia nu poți construi un grilaj în fața la bloc, darmite un coteț… Trebuie să fim fericiți că suntem călărășeni și să trăim cât mai aproape de natură.

În această vreme consilierii locali și județeni caută locuri de parcare, nu știu unde să le construiască. Nu demult Răducu Filipescu vorbea de o parcare subterană de 300 locuri. Alții au folosit curtea abandonată a Prefecturii pentru a parca autoturismele. Nu se mai știe care sunt rostul parcărilor…patinoar…locuri de distracții cu mașinuțe tamponate. Trăim în Călărași. Nu întrebați pe vizitatorii ce trec pe aici ce părere au. Vă va lua surprinderea…De ce nu construiește Primăria o parcare publică mare în locația unde este această așa zisă zonă verde care arată ca în fotografii…nu știm. Poate se găndesc…spun unii locatari. Fotografiile sunt relevante.