Asfaltatorii de pe lângă Primăria Călărași pun la punct autoturismele de pe str. Sloboziei…

9 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Asfaltatorii de pe lângă Primăria Călărași pun la punct autoturismele de pe str. Sloboziei…

În graba de a demonstra că asfaltarea acolo unde Ecoaqua a intervenit pe str. Sloboziei se poate termina în acest mandat al dlui primar Drăgulin, asfaltatorii au terminat cei 20 metri patrați de șosea. Proprietarii autoturismelor parcate în fața caselor în dreptul lucrărilor efectuate au acuzat pe asfaltatori că piatra împrăștiată pe asfalt anterior asfaltării a sărit spre vehiculele acestora – producându-le pagube.

Schimbul de replici cu celebrii asfaltatori de la Serv. Pavaje și Spații verzi a condus la intervenția Poliției locale, care a constatat că nu se știe ce măsuri pot fi luate. Proprietarii au constatat că vehiculele acestora nu pot sta parcate nici măcar în curți din cauza pietrelor aruncate de sub roțile vehiculelor. Trecătorii au confirmat și ei pericolul creat de lucrările nesupravegheate de inspectorii Administrației Drăgulin nu numai pe str. Sloboziei ci prin tot orașul, acolo unde în loc de asfalt se aruncă direct piatră pe șosea.

Nimeni nu știe cât timp va mai dura pentru ca să nu ne mai distrugem autoturismele la lucrările de mântuială, și în gropile create la intersecția cu str. Givița. Haosul cuprinde tot orașul iar la aceasta contribuie și lipsa de semnalizare auto a drumurilor cu indicatoare drum înfundat, lucrări sau alte pericole – pe care Poliția nu are timp să le constate și să le sancționeze așa cum legea obligă. Cât despre îndreptarea lucrurilor majoritatea cetățenilor scriu pe rețelele de socializare că abia așteaptă alegerile locale din 28 septembrie ca să voteze, alt primar.