Apropiere politică. Comuna Dragalina cumpără cantități imense de hârtie igienică…

2 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Apropiere politică. Comuna Dragalina cumpără cantități imense de hârtie igienică…

Primăria Dragalina a cumpărat prosoape pliate și hârtie igienică de peste 33 milioane lei vechi

Nu este un secret privind sinceritatea cu care liberalul înfocat Stanciu Gabriel / primarul com. Dragalina privește relația cu PSD. Întâlnirea acestuia cu ministrul Grindeanu lângă podul ce se construiește peste calea ferată la Ciulnița a necesitat multe pregătiri pentru a se preveni emoțiile generate de întâlnirea cu liderii PSD. Comuna Dragalina are reputația achizițiilor de produse de curățenie, dar mai ales a cantităților mari de hârtie igienică. În topul județean al achiziției cu astfel de produse stau însă comunele Curcani și Mânăstirea / cu precizarea că la Mânăstirea se folosește foarte multă unsoare și vaselină. 

O sumă de numai 33 milioane de lei vechi a fost folosită pentru a se cumpăra 150 prosoape pliate tip  V ALVESTA și 120 role hîrtie igienică.  Nu cunoaștem calitatea hârtiei folosite. Aceasta ar putea fi de calitate fină pentru dosuri sensibile / pentru protocol sau aspră. Cunoaștem graba cu care s-a efectuat cumpărarea directă ofertantul a răspuns în numai 6 minute la solicitarea primăriei Dragalina. 

WIKIPEDIA: Doar mâna stângă trebuie să fie activă și de aceea era considerat nepoliticos să dai mâna cu stânga

În timp ce unii cetățeni au indicat că prosoapele ar putea fi folosite la parastasul PNL Dragalina, la ștersul lacrimilor celor care nu vor plecarea liderului lor Gabriel Stanciu la PSD, atunci alții au indicat vremurile care necesită hârtie igienică urmare a întâlnirii intime dintre Stanciu și Vasile Iliuță. Îmbrățișările apropiate, în care primarul liberal a acceptat să fie îmbrățișat de liderul PSD Vasile Iliuță au indicat emoțiile ce vor urma. 

Pe cale de consecință liberalul Stanciu nu are cum să scape de critica colegilor liberali adevărați care nu doresc relații atât de prietenoase cu PSD / mai ales în urma plecării a 4 primari liberali la PSD. Gurile rele spun că și Stanciu ar pleca la PSD, urmând modelul dragostei politice după întâlnirea cu Vasile Iliuță. Iliuță a confirmat că a mai avut așa zise discuții cu primari liberali care ar urma să vină la PSD doar din dorință de a-și dezvolta localitățile.

Hârtia igienică este un articol definit în limbaj popular 

curpapir, s. n. invar. (vulg.) (sul de) hârtie igienică.

WIKIPEDIA detaliază că Hârtia igienică este un produs din hârtie folosit pentru a menține igiena personală după defecație sau urinare. A fost inventată de Joseph Gayetty (1880).

Până atunci, oamenii se descurcau cu alte mijloace. Eschimoșii foloseau iarbă (pe timp de vară) și zăpadă (pe timp de iarnă). La tropice se foloseau carapace de moluște sau coji de cocos. In Roma antică se folosea un burete, atașat de un băț, scufundat în apă sărată.

Unele culturi considerau că doar mâna stângă trebuie să fie activă și de aceea era considerat nepoliticos să dai mâna cu stânga…arată Wikipedia pe LINK

Notă: Acest articol trebuie considerat și pamflet. El reprezintă o opinie și nu ar trebui luată în considerare de către nimeni. Acest articol difuzează  interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă.