ANUNT COMERCIANTI/EXPOZANTI FESTIVALUL FLORI DE MAI 2023

4 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru ANUNT COMERCIANTI/EXPOZANTI FESTIVALUL FLORI DE MAI 2023
📌Consiliul Județean Călărași, prin Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași organizează în perioada 25-28 mai 2023, Festivalul Flori de Mai ediția XXXIII, pe stadionul municipal Ion Comsa.
📌Operatorii economici comercianți de produse alimentare care doresc să se înscrie în cadrul festivalului, sunt rugați să completeze cererea de înscriere și să o depună împreună cu documentele menționate mai jos până la data de 10 mai 2023 la secretariatul Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași sau la adresa de email secretariat@culturalcl.ro .
Se vor aloca suprafețe după cum urmează:
• Pentru rulote și corturi 3 metri liniari;
• Pentru Kurtoș 5 metri liniari;
• Pentru prepararea produselor alimentare pentru servire 6 metri liniari.
📌Zona de servire a mesei va fi amenajată de organizator impreună cu partenerii săi pentru tot festivalul.
Dupa aprobarea cererilor de către organizator, comercianții vor încheia contracte cu prestatorul de servicii responsabil cu organizarea zonei de comercianți, pentru racordarea si accesul la energie electrică și utilizarea spațiilor comune de servire a mesei.
📌Toate cheltuielile legate de racordarea la energie electrică (montare/demontare contor) și consum energie electrică, precum și logistica necesară, vor fi suportate de operatorii economici.
📌Anunțul și cererea de înscriere pot fi descărcate de pe site-ul organizatorului www.culturalcl.ro , sau accesând link-ul de mai jos: