Antrenorul Pustai pleacă de la Dunărea Călărași. Iată de ce…

4 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Antrenorul Pustai pleacă de la Dunărea Călărași. Iată de ce…

Cristian Pustai, a declarat după ce echipa sa a ratat promovarea în Liga 1 că nu îşi va prelungi contractul aflat la final. El nu are oferte în momentul de faţă, și a refuzat câteva propuneri în perioada în care campionatul era în desfăşurare. Pustai vrea o vacanţă în următoarele două săptămâni, iar după data de 30 iunie, când îi expiră contractul cu AFC  Dunărea 2005 Călăraşi, își va continua activitatea de antrenor.  

foto Ediția de Călărași

Cristian Pustai: La 0-0 am avut o ocazie foarte mare, la 1-0 din nou, pe contraatac am primit gol. A fost greu să mai revenim, la 1-0 mai speram, la 2-0 era foarte greu. A apărut şi acea eliminare. S-a văzut diferenţa dintre cele două echipe, dar per ansamblu e cam drastic scorul. Ne-au lipsit mulţi jucători cu talie şi am primit trei goluri din faze fixe. Asta e, se încheie un ciclu. Până la urmă, le-am zis să fie mândri că am ajuns până aici. Am vorbit prea mult despre bani, problema a fost când am terminat sezonul regulat pe locul doi. Atunci dacă se intervenea… Acolo am început să fim oscilanţi, să avem nişte probleme, nu numai financiare, s-au adunat mai multe. Am încercat, dar atât s-a putut. Mi se încheie contractul şi nu-l prelungesc. Îmi iau o săptămâna-două de vacanţă şi aştept. Nu am nimic concret acum, am refuzat oferte în timpul campionatului, acum aştept,  până pe 30 iunie sunt sub contract cu Dunărea… a declarat Cristi Pustai, tehnicianul Dunării Călăraşi, la finalul meciului cu F.C.Voluntari.