Andrei Bedea, Robert Candrea și Codruț Andrei, evoluează în cadrul AFC Dunărea 2005 Călărași

10 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Andrei Bedea, Robert Candrea și Codruț Andrei, evoluează în cadrul AFC Dunărea 2005 Călărași

Alte nume noi în lotul Dunării. Sâmbătă, la Severin, în partida cu FC Universitatea Craiova, antrenorul Cristian Pustai l-a titularizat pe Andrei Bedea (25 de ani), mijlocaş defensiv, ultima oară la Minaur Baia Mare care a evoluat până la final iar din minutul 74 l-a introdus pe teren, în locul lui Kamil Wiktorski, pe Robert Candrea (foto) (25 de ani), sosit de la Gloria Buzău. Ambii au semnat contracte valabile un sezon.

În partida din runda precedentă, au mai debutat Cristi Bud (atacant, 35 de ani) şi Codruţ Anghel (26 de ani – aripă dreapta), fost jucător al formaţiilor Sportul Studenţesc, Metalul Reşiţa, Concordia 2, Naţional Sebiş, CS Baloteşti şi Dacia Brăila.

Până la începutul sezonului, au mai fost transferaţi: Teodor Caragea (20 de ani, mijlocaș, ex CSM Reșița), Marius Fotescu (25 de ani, atacant, ex Axiopolis și Ripensia), Sorin Sava (21 de ani, mijlocaș), Alexandru Ciucur (30 de ani, mijlocaș, ex UTA), Andrei Mihăiescu (18 ani, atacant, ex – FCSB juniori şi Axiopolis Cernavodă), Ionuţ Sîrbu (19 ani, fundaş, împrumutat din nou de la CSU Craiova) şi Mădălin Calu (20 de ani, mijlocaş, SCM Gloria Buzău), Valentin Alexandru (28 de ani, atacant, FC Rapid) şi Kamil Wiktorski (27 de ani, fundaş central, ex- Podbelskidzie Bielsko – Biala).

Cine sunt nou – veniţi:

Andrei Bedea. Născut la Deva pe 3 aprilie 1995. Mijlocaş central (180 cm). A mai jucat la CSM Deva, Putnok (Ungaria), CSM Sighet, Luceafărul, Viitorul Tg. Jiu, ASU Poli Timişoara şi Minaur Baia Mare. Are 75 de jocuri în Liga a 2-a, marcând şi 6 goluri.

Robert Candrea. S-a născut la Tg. Mureş pe 3 februarie 1995. Mijlocaş defensiv. A mai jucat la FCM Tg. Mureş, ASA Tg. Mureş, Olimpia Grudziadz (Polonia – L3), CSM Tg. Mureş şi Gloria Buzău. 28 de partide disputate în liga 1 (1 gol înscris). A mai disputat şi 27 de meciuri în L2 (4 goluri marcate).

Codruţ Andrei Anghel. S-a născut la Bucureşti pe 23 iunie 1994. Mijlocaş de bandă dreapta. A mai jucat la Sportul Studenţesc, Metalul Reşiţa, Concordia 2, Naţional Sebiş, CS Baloteşti, Dacia Brăila. A sosit la Călăraşi de la Spartak Trnava. A bifat 15 jocuri în L2.