Amelia Giurcan / USR îl condamnă pe Eduard Grama pentru jaful banului public la Ecoaqua și Clubul de fotbal Dunărea Călărași

3 săptămâni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Amelia Giurcan / USR îl condamnă pe Eduard Grama pentru jaful banului public la Ecoaqua și Clubul de fotbal Dunărea Călărași

Amelia Giurcan: În cadrul campaniei electorale, președintele Iliuță ne a promis găsirea soluțiilor pentru subvenționarea tarifului la apă-canal și demiterea lui Eduard Grama, aflat în incompatibilitate cu funcția de director al Ecoaqua. Cu toate acestea, deși decizia instanței din 11 aprilie este clară, Eduard Grama continuă să încaseze salariul de director al Ecoaqua.

Ne întrebăm care sunt motivele pentru care Eduard Grama este menținut în funcție în ciuda deciziei instanței. Cerem demiterea imediată a acestuia și recuperarea salariilor încasate necuvenit. Grama nu mai are nicio legitimitate să semneze contracte pentru Ecoaqua sau să ia decizii. De asemenea, Eduard Grama este responsabil de jaful public de la Dunărea Călărași, unde a condus clubul de fotbal până la intrarea în procedura de reorganizare.

Campania electorală s-a încheiat, iar acum avem patru ani în care putem să monitorizăm și să presăm autoritățile să respecte promisiunile făcute și să pună capăt acestor abuzuri…a arătat pe pagina sa de facebook consilierul județean Amelia Giurcan – președinte al USR Călărași.