Amelia Giurcan, femeia curajoasă din USR care dorește la Primăria Călărași trebuie să își prezinte echipa de la CJ. Oare ce au de ascuns?

2 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Amelia Giurcan, femeia curajoasă din USR care dorește la Primăria Călărași trebuie să își prezinte echipa de la CJ. Oare ce au de ascuns?

Alianța Dreapta Unită este formată la Călărași din USR, PMP și Forța Dreptei. În această alianță candidează doar la Consiliul Județean, pentru că la Consiliile locale sau primării sunt alte interese. Consilierul local Costin Mirescu a fost cel curajos care s-a luptat cu partenerii săi din PMP în Consiliul local Călărași pentru că aceștia susțin PSD. Cum ar putea altfel să voteze viceprimarul Coman decât interesul său personal?  Motiv pentru care candidaturile s-au depus separat la municipiu. Vorbe grele, acuze privind împiedicarea dezvoltării municipiului, despre împrumutarea acestuia și alte multe chestii & socoteli au produs vrajbă la municipiu, acolo unde doamna Amelia dorește să intre ca primar, firește.

listele afișate la Avizierul B.E.J. Călărași

La județ însă observăm o listă de oameni serioși, alta decât cea de la A.U.R. Descoperim călărășeni cunoscuți, cu expertiză profesională, diversitate de profesii și ocupații. Amelia Giurcan, femeia curajoasă care s-a luptat cu Vasile Iliuță în ședințele de consiliu ne-a spus cât de greu s-a întocmit lista, despre cerințele necesare diferențierii. Un partid simplu, cu curajul răspunderii are însă și un proiect pentru Călărași. Este singurul partid care și-a publicat deocamdată proiectul program pentru Călărași, un document programatic, cu termene și responsabilități, cu soluții. 

USR Călărași se alătură unui comportament civilizat în alegeri, deocamdată, similar celui adoptat de echipa lui Marius Dulce. Fără scandal, invective, acuze. În timp ce Dulce se declară campionul faptelor, USR & noua alianță demonstrează seriozitate prin tratarea cu soluții a unor probleme existente. Între timp Alianța Dreaptă Unită trebuie să își prezinte candidații. Să vedem cine sunt și ce vor. Ce expertiză au și de ce sunt mai buni ca actualii consilieri locali? Vor reuși? Curaj doamna Dăscălescu, presa nu vă mușcă…