Alte pericole ne pândesc pe străzile din minunatul municipiu Călărași

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Alte pericole ne pândesc pe străzile din minunatul municipiu Călărași

Pe strada Plevna o lucrare de mântulală, abandonată de vreo 2 săptămâni te așteaptă să îți rupi mașina sau gâtul…după caz. Groapa a exasperat pe locatarii din dreptul imobilului cu nr 220. Ei arată adâncimea gropii de cca 30 cm pe o lungime de cca 3 metri. Este imposibil pentru ca un biciclist sau motociclist să nu își rupă gâtul…să nu fie aruncat câțiva metri, spun locatarii revoltați. Au aruncat piatră cubică cât au avut … doar pe jumatate de șosea…restul a rămas descoperit de vreo 10 zile.

Primăria ca administrator al drumului dă vina pe Ecoaqua, aceasta pe Hidroconstrucția, de acolo ești plimbat pe la Poliția rutieră care nu vrea să constate…spun locatarii, indicând punerea în pericol a siguranței circulației rutiere. În imagine autovehiculele trebuie să se urce pe trotuar pentru a ocoli groapa din șosea sau să intre pe celălalt sens.

Contactată conducerea Primăriei a spus că va remedia situația prin directorul Direcției tehnice, dl Gheorghe Marian, de urgență.