Alte fabrici cu producție de țigarete clandestine au rămas fără materie primă. Polițiștii călărășeni au confiscat peste 1 tonă de tutun pentru acestea

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Alte fabrici cu producție de țigarete clandestine au rămas fără materie primă. Polițiștii călărășeni au confiscat peste 1 tonă de tutun pentru acestea

Peste o tonă de tutun, confiscat de polițiști, de la un conducător auto prins în trafic

 

Polițiștii au depistat pe raza comunei Fundeni, județul Călărași, o autoutilitară, condusă de un cetățean bulgar, care transporta ilegal peste o tonă de tutun.

În baza datelor deținute, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Călărași și Secției 5 Poliție Rurală Gălbinași au prins în trafic, în dimineața de 15 august 2017, pe raza comunei Fundeni, un bărbat de 66 ani, cetățean bulgar, care deținea ilegal o mare cantitate de tutun.

În interiorul autoutilitarei condusă de acesta a fost găsită cantitatea de 1.160 kg de tutun, ambalat în 36 de baloți, provenind din Republica Bulgaria.

Autoutilitara și întreaga cantitate de tutun au fost indisponibilizate, fiind continuate cercetările sub aspectul comiterii de infracțiuni prevăzute de Codul fiscal.

Prejudiciul produs prin comiterea infracțiunii este de 655.201 lei.