Alte 85 societăți controlate de polițiștii călărășeni. Iată de ce…

o lună ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Alte 85 societăți controlate de polițiștii călărășeni. Iată de ce…

Nr. 318 din 24.06.2021

24/24 ÎN SERVICIUL COMUNITĂȚII

Miercuri, 23 iunie a.c., au continuat acțiunile desfășurate de personalul MAI, la nivelul județului Călărași, în contextul situației epidemiologice provocate de virusul SARS-CoV-2.

Forțele de ordine au fost angrenate în acțiuni punctuale de control, efectuând verificări la 85 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate, totodată, fiind legitimate 2.019 persoane.

Acțiunile au vizat și controlul mijloacelor de transport persoane, polițiștii verificând 498 astfel de autovehicule pentru a se asigura că sunt respectate regulile privind circulația pe drumurile publice, dar și măsurile de protecție sanitară. 

Pentru neregulile descoperite, respectiv pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 55/2020, polițiștii au aplicat 12 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.000 de lei.

Obiectivul urmărit în cadrul acțiunilor desfășurate este siguranța cetățenilor, iar activitățile pentru limitarea infectării cu noul coronavirus (COVID-19) și menținerea ordinii și liniștii publice vor continua, forțele de ordine fiind permanent la datorie, pe raza întregului județ.