Altă minune! Instalația de canalizare reabilitată anul trecut pe strada Viitor este scoasă pentru…înlocuire. VIDEO

6 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Altă minune! Instalația de canalizare reabilitată anul trecut pe strada Viitor este scoasă pentru…înlocuire. VIDEO

Strada Viitor din minunatul nostru municipiu a suferit anul trecut lucrări de așa zisă reabilitare a rețelei de apă și canalizare. Lucrările de mântuială le-a efectuat o firmă din Constanța. Am postat anul trecut despre cum această firmă se grăbea să asfalteze strada pe care locuiește celebrul senator PNL Filipescu…pe lapoviță. Nici senatorul nu a fost ocolit de lucrările superficiale, în fața vilei lui canalizarea surpându-se de mai multe ori cu molozul aruncat în groapa unde se scufundau mereu autovehiculele. A trecut iarna și oamenilor le-a refulat apa din canalizarea reabilitată în case. Altora le-a fost afectată instalația de apă. Strada a fost un șantier continuu, excavându-se de mai multe ori. Acum s-a descoperit că lucrarea de canalizare nu prea are pantă de scurgere a apei. Mai mult îmbinările sunt defectuoase, iar țeava a fost fisurată și de pietroaiele cu care șanțul a fost astupat în grabă. Apa din țeava spartă se ridica la suprafață spune inginerul ce remediază lucrarea…iar apa cu care se îmbiba solul de sub șosea a condus la surparea șoselei. Acum înlocuim totul noi. O facem pe banii firmei din Constanța, pe garanția de lucrare.

Vom afla cine este această firmă și dacă banii au ajuns pentru înlocuirea rețelei sparte dar și pentru asfaltare. Cât despre disconfortul zilnic allocatarilor din zonă…aceștia au toate motivele să se mute la țară.