Alt SCANDAL în C.J. Consilierul Popa Valentin plecat din USR este loial PSD. El folosește presa pentru a insulta alt consilier. VIDEO

2 săptămâni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Alt SCANDAL în C.J. Consilierul Popa Valentin plecat din USR este loial PSD. El folosește presa pentru a insulta alt consilier. VIDEO

Plecarea de la USR la PSD  a consilierului județean Popa Valentin a fost descrisă chiar de către Giurcan Amelia. Aceasta a arătat că individul nu mai reprezintă partidul și nu o interesează cum se simte în spitalul județean unde a fost internat cu capul spart și o coastă ruptă – bătut de un cetățean. Doamna Giurcan nu ne-a prezentat de ce USR nu retrage sprijinul politic consilierului Popa și îi permite să reprezinte acest partid.

 VIDEO

Domnul Popa a fost descris în spațiul public de multe reclamații pe care le-a formulat către DNA, Parchete, Poliție sau Instanțe împotriva primarului din Sohatu și anturajului acestuia sau unor firme ce au prestat lucrări pe raza localității. În schemă au fost implicați la vremea lor și așa zis jurnaliști care au luat și ei bătaie pentru că au încercat să regleze partinic / prezentând situația așa cum s-a dorit.

 VIDEO

Ieri, 9 februarie domnul consilier, prezentat drept fermier  și-a arătat loialitatea față de PSD, un partid unde s-a înscris deocamdată fără forme legale. A adus insulte și calomnii consilierului județean Virgil Dumbravă după ce i s-a permis aceasta chiar în cadrul ședinței. Practic, lui Dumbravă nu i s-a dat dreptul de a se apăra. Mai mult a fost acuzat în continuare de furt de către personajul care conduce Ecoaqua deși interpelările consilierului se refereau la justificarea creșterii prețului mare al apei, în mod repetat. Fapt pentru care a părăsit ședința. 

 VIDEO

De remarcat fețele consilierilor județeni la insultele aduse colegului lor.