Alexandru Iordache a fost ales președinte la org. jud. a pensionarilor PSD Călărași. VIDEO

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Alexandru Iordache a fost ales președinte la org. jud. a pensionarilor PSD Călărași. VIDEO

Conferința județeană a pensionarilor din PSD Călărași s-a desfășurat astăzi 04 noiembrie 2017 în Sala de ședințe a Consiliului județean Călărași. Au participat pensionari PSD din majoritatea localităților din județ, Conferința fiind asigurată tehnic de George Chiriță, vicepreședinte al partidului și consilier județean. Lucrările ședinței au fost asigurate de Verginia Gaiță, președinta org. municipale a PSD Călărași. Dintre parlamentari au participat deputatul Sorin Vrăjitoru iar din partea Guvernului, Secretarul de Stat dr. Ciprian Pandea, președinte interimar al org. PSD Călărași. Alături de aceștia au fost invitați conducerea centrală a org. de pensionari PSD, și reprezentanți ai unor asociații sau Instituții locale care sunt în legătură permanentă cu pensionarii de la CAS, Direcția de muncă și ocrotire socială precum și doamna Petra, președinta Consiliului Județean al persoanelor vârstnice.

Marius Dulce, Razvan Mezeșanu, Alexandru Chiriță, și preș. Consiliului Județean al persoanelor vârstnice s-au adresat audienței…

Radu Dumitra a citit raportul de activitate al org. jud. a pensionarilor de la ultima conferință și până în prezent.

Președinta org. municipale de pensionari Călărași, Gaiță Verginia a citit cele mai importante realizări ale guvernului PSD, arătând la multe dintre acestea că au fost promisiuni adresate pesnionarilor care au fost îndeplinite.

Au urmat propuneri pentru funcția de președinte al org jud a pensionarilor și pentru completarea funcțiilor vacante. În unanimitate ca președinte a fost ales Alexandru Iordache, un pesedist cu state vechi de prin 2002. Acesta a prezentat care sunt obiectivele sale, ce va urmări pe viitor pentru buna funcționare a organizației județene și extinderea acesteia în toate localitățile, marcând ca principale repere atenția pe care PSD o dă pensionarilor, care implică un dialog continuu în teritoriu cu aceștia.

Conferința s-a terminat într-o atmosferă plăcută demonstrând încă o dată unitatea pensionarilor în jurul partidului, al colegilor lor din organizația județeană și municipală. Pensionarii s-au fotografiat împreună cu aceștia, cu consilierii și invitații.