Produsele ALDIS și tehnologiile de fabricație de ultimă generație…

2 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Produsele ALDIS și tehnologiile de fabricație de ultimă generație…

Compania Aldis și-a diversificat activitatea către producerea de mezeluri, produse și preparate din carne accesibile pentru toate buzunarele și poftele. Încă de pe acum  oferta Aldis are în atenție sortimentele ce se vor produce în perioada sărbătorilor de iarnă, realizarea de diversitate și se adresează tuturor românilor, cu prețuri accesibile și produse de cea mai bună calitate. Pe cele 4 linii mari de producție ale fabricii Aldis din Călărași sunt pregătite atent cele mai diversificate produse de carne proaspătă, produse fiert afumate, produse crud uscate cu mucegai nobil și produse semipreparate proaspete și congelate. Pentru aceasta Aldis foloseste in procesul de productie utilaje de productie germană, similare cu cele folosite de majoritatea fabricilor moderne din Europa, ceea ce determina pastrarea pozitiei de top in piata in care activeaza. Nu este ușor ca fabrica de la Călărași să se păstreze pe pozitia de producator de top intr-o piata concurentiala, firma Aldis importând continuu know-how de la specialisti de top din UE, cum ar fi Olanda, Spania, Franta. Comercianții și micii producători de produse din carne din mun. Călărași evaluează la superlativ activitatea Companiei Aldis, amintind de eforturile familiei Naghi la dezvoltarea municipiului.

 ALDIS continuă realizarea de produse de calitate obținute în condiții de deplină siguranță alimentară pentru îndeplinirea în totalitate a cerințelor clienților, în vederea atingerii satisfacției acestora. Amprenta seriozității se regăsește în toate activitățile companiei, în felul în care își respectă clienții și partenerii și în activitatea fiecărui angajat. Prezența mezelurilor produse în Călărași la fabrica ALDIS pe diferite piețe asigură respectarea normelor specifice sociale, organizaționale și etice.

 “ Gustul mezelurilor românești de calitate” nu este doar un simplu slogan, o etichetă a produselor ALDIS . Acesta reprezintă calitatea căreia i  se subordonează întreaga activitate, este garanția siguranței alimentare și a satisfacerii consumatorilor. Firma călărășeană a dovedit continuitate și profesionalism ca lider în domeniu dar mai ales că respectă consumatorii impunând acestora respect, și ridicând ștecheta pentru întreaga industrie de profil. Cel mai important lucru pe lângă clienții firmei sunt cei peste 1300 salariați, firma din Călărași asigurând pâinea pe masa multor călărășeni, în condiții în care competitivitatea și diversificarea ofertelor presupun zilnic tot mai multă dăruire a personalului pentru produsele fabricate aici.