Mezelurile ALDIS, produse proaspete și bune pentru toți călărășenii…

4 săptămâni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Mezelurile ALDIS, produse proaspete și bune pentru toți călărășenii…

 Munca, cu dăruire și profesionalism  nu au fost ușoare pentru ca produsele ALDIS să cucerească pe români. Astăzi acestea sunt accesibile pentru toate buzunarele. Procesele tehnologice modernizate, calitatea produselor obținute au implicat responsabilitate, și multe sacrificii , ale soților Alina și George Naghi – fondatori ai firmei ALDIS Călărași. Astăzi firma ALDIS se menține în top, fiind cel mai mare producator de preparate din carne .

Fondatorul Companiei Aldis Călărași, ing. George Naghi

Soții Naghi nu au făcut întâmplător investiții  în tehnologie,  urmărind respectarea celor mai exigente norme sanitar veterinare și calificarea personalului. Toate acestea au necesitat respectarea standardelor impuse de reglementările europene în domeniu, și au condus la prosperitatea firmei.
ALDIS se prezintă azi, cu echipamente moderne unde se integrează întregul flux de la abatorizare , trecând prin producție , distribuție , încheind cu comercializarea produselor. Clienților li se oferă astăzi două branduri de renume internațional: Aldis si Campis , cu peste 200 produse din carne de pasăre , porc și vită. Preparatele fabricii din Călărași acoperă toată gama de  parizere și cremvurști , cârnați , salamuri , șunci , specialități și produse crud-uscate.

Fabrica Aldis din Călărași își desfășoară activitatea pe o suprafață de 35,000 mp. Deține laboratoare echipate conform standardelor și are  o capacitate de abatorizare / zi 600 porci / 400 oi/ 200 vite. Pentru aceasta sunt folosite spatii de depozitate refrigerat si congelat, cu o capacitate de mai mult de 3.000 tone. Fabrica Aldis are o capacitate de productie de peste 200 tone pe zi și o capacitate de depozitare produse finite de cca. 250 tone. Pentru transport, flota logistica este formată din peste  200 de camioane și mașini.

Compania Aldis are la Călărași 4 linii mari de producție: carne proaspată, linie pentru produse fierte și afumate, o altă linie pentru produse crud uscate si crud uscate cu mucegai nobil și o linie de  semipreparate proaspete si congelate. Aldis foloseste in procesul de productie utilaje de productie germana, similare cu cele folosite de majoritatea fabricilor moderne din Europa, ceea ce determina pastrarea poziției de top în piața în care activează.
Pentru a își păstra poziția de producator de top într-o piață concurențială, Aldis importă continuu tehnologii de la specialiști de top din UE, cum ar fi Olanda, Spania, Franța.

În 2014, de Ziua Naţională a României, Carrefour România şi Aldis Călărași au stabilit un nou record mondial pentru România. Acestea au primit Certificatul Guinness World RecordsTM pentru cel mai lung cârnat din lume. Produsul, preparat din carne tocată crudă, avea 62.745 km lungime şi avea o greutate de 45 tone, dimensiuni care doboarând recordul mondial de 59.14 km deținut de englezi. Recordul  a fost omologat la 1 decembrie 2014 în parcarea Ploieşti Shopping City, o parte din produsul-record fiind donată în scopuri caritabile și putând fi gustată de către participanţi. Recordul mondial stabilit de Carrefour și Compania Aldis din Călărași în România a fost sărbătorit chiar de Ziua Naţională a României, în cadrul unei petreceri câmpeneşti, cu preparate tradiţionale şi concerte de muzică populară. Aldis nu a reușit să intre în Cartea Recordurilor prin dimensiunea produselor sale dar mai ales prin calitatea produselor.

Una dintre devizele companiei călărășene a rămas calitatea produselor, și accesibilitatea lor pentru toate buzunarele…aceasta fiind un obiectiv atent urmărit față de alte firme din domeniu. ”Calitatea reprezintă mai mult decât un slogan pentru firma Aldis, este un principiu căruia i se subordonează întreaga activitate, este garanția siguranței alimentare și a satisfacerii consumatorilor. Prin tot ce face Aldis își respectă consumatorii și ca lider de piață impune respect, ridicând ștacheta pentru întreaga industrie.” – spunea fondatorul companiei, răposatul GEORGE NAGHI în 1990.

O tradiție care se respectă și astăzi, fiecare produs fiind o recomandare pentru marca Aldis dar mai ales un reper  pentru clienții companiei. Un lucru important este competitivitatea produselor  vizavi de concurența firmelor romțnești și străine, Aldis reușind să se mențină în topul producătorilor de produse din carne prin continuarea atitudinii față de client. Succesul companiei au demonstrat dependența acestuia  de  satisfacția clienților, ALDIS rîmânând și astăzi un  partener de încredere al românilor.
           Această atitudine a companiei față de client a necesitat realizarea de produse de calitate obținute în condiții de deplină siguranță alimentară. Amprenta seriozității se regăsește în toate activitățile companiei, în felul în care își respectă clienții și partenerii dar și în activitatea fiecărui angajat. Nu în ultimul rând trebuie adus aminte că la Compania ALDIS lucrează peste 1300 salariați. Toate acestea, în condițiile în care șomajul și emigrația sunt de necontrolat…Se poate afirma că ALDIS oferă pâinea zilnic pe mesele a 1300 de familii călărășene. Totul pentru…gustul mezelurilor românești de calitate…