AHC Dunărea Călărași 2014 – Timișoara egalitate (28/28). Interviu Acatrinei Florin

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru AHC Dunărea Călărași 2014 – Timișoara egalitate (28/28). Interviu Acatrinei Florin

Acatrinei Florin, unul dintre cei mai talentați handbaliști ai echipei locale  AHC Dunărea Călărași 2014, a făcut aprecieri asupra meciului desfășurat astăzi 10 decembrie, cu Timișoara. O evaluare a echipei dar și viitoarelor meciuri pe care Acatrinei Florin o face. Interviu.
Discuțiile cu noul manager al echipei arată îngrijorarea acestuia. El a purtat negocieri cu alți antrenori pentru a înlocui antrenorul sârb căruia i se reproșează întârzieri de comunicare, acesta fiind vorbitor de limba sârbă iar traducerea făcându-se printr-un jucător.  Noul manager Cristian Gavrilă precum și conducerea clubului  AHC Dunărea Călărași 2014 vor și un antrenor secund, care este o cerință impusă de Regulamentele de handbal. De remarcat că antrenorul sârb după terminarea meciului, a părăsit terenul în fugă, în huiduielile suporterilor călărășeni pe care le-a înțeles pe deplin, chiar dacă nu este vorbitorul limbii noastre… Noul manager Cristian Gavrilă a însoțit însă cu demnitate echipa la terminarea meciului, și a mulțumit prin strângeri de mână  suporterilor care au încurajat echipa, celor care înțeleg preocuparea sa de reabilitare a handbalului călărășean, ce vine, iată însoțită de îngrijorări pentru viitoarele meciuri.
Chiar și în această situație trebuie să mulțumim echipei, managerului și conducerii clubului. Miza a fost mare și s-a luptat pentru acest scor. Călărășenii au apreciat entuziasmul din tribune și au vrut să trăiască momentele de anul trecut, victoria de atunci – care se poate repeta. Personal, cred în echipa locală de handbal. Cred ca mulți alți călărășeni în AHC Dunărea Călărași 2014. Chiar dacă în acest sezon nu se va mai putea câștiga un loc în play-off, cred că vom putea spune din nou cândva…Avem echipă, avem valoare!

Pe larg în viitoarele subiecte sportive din www.atitudineadincalarasi.ro