AFC Dunărea Călărași, un meci egal 0 – 0 cu F.C. Voluntari. Dunărea Călărași rămâne pe locul 12, cu 22 de puncte…

2 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru AFC Dunărea Călărași, un meci egal 0 – 0 cu F.C. Voluntari. Dunărea Călărași rămâne pe locul 12, cu 22 de puncte…

Dunărea Călărași rămâne pe 12, cu 22 de puncte.Voluntari urcă un loc, pe 13, cu 17 puncte, depășind-o pe Chiajna, care joacă luni cu FCSB.

Recordul din acest sezon al echipei AFC Dunarea 2005 Calarasi pentru meciurile jucate in deplasare este: 1-5-5

AFC Dunarea 2005 Calarasi nu a castigat nici un meci din ultimele 6 meciuri jucate in deplasare.

Echipa condusă de Dan Alexa a ratat mai multe ocazii. La minutul 22 Georgian Honciu (AFC Dunarea 2005 Calarasi) reușește să tragă, dar șutul nu prinde spațiul porții.La minutul 30 AFC Dunarea 2005 Calarasi atacă periculos și Abdelmadjid Ammari șutează pe poartă, dar scorul rămâne același. Minutul 30 Șutul lui Abdelmadjid Ammari nu nimerește poarta și scorul rămâne același pe Stadionul Anghel Iordanescu. Minutul 43 Ndiaye Mediop (AFC Dunarea 2005 Calarasi) prinde un șut, dar ratează ținta. Minutul 58…Șutează Abdelmadjid Ammari, dar nu nimerește poarta. Minutul 67… Ndiaye Mediop (AFC Dunarea 2005 Calarasi) trimite pe lângă poartă. Minutul 82 Alin Dobrosavlevici (AFC Dunarea 2005 Calarasi) se înalță pentru lovitura de cap, dar nu reușește să puncteze.

Echipa condusă de Bergodi s-a dovedit un adversar redutabil pentru AFC Dunărea Călărași 2005, având la rândul ei mai multe ocazii de a înscrie, care au fost respinse de echipa condusă de Dan Alexa. Minutul 6 Richard Gadze (FC Voluntari) șutează, dar ratează ținta. Minutul 36 Fază importantă, dar AFC Dunarea 2005 Calarasi îndepărtează pericolul după șutul lui Richard Gadze (FC Voluntari). Minutul 48 Aissa Laidouni trimite balonul pe poartă, dar fără rezultat. Minutul 53 AFC Dunarea 2005 Calarasi respinge lovitura lui Franco Signorelli. Minutul 66 Incursiunea lui Alexandru Răuță este respinsă de defensiva celor de la AFC Dunarea 2005 Calarasi. Minutul 73 Încercare a lui Gabriel Deac, dar nu e gol. Minutul 90+ 4  Balaur (FC Voluntari), mingea este respinsă.

Meciul a fost agresiv, jucătorii F.C. Voluntari primind mai multe sacțiuniDoar două partide au pierdut ilfovenii din ultimele șapte disputate pe teren propriu, în rest au trei victorii şi două remize. Patru puncte din șase au scos elevii lui Dan Alexa în 2019.

– Un singur succes au reuşit călărăşenii în deplasare pe prima scenă, iar acela a venit în chiar primul meci, 1-0 la Ovidiu. Au urmat cinci rezultate de egalitate şi tot atâtea înfrângeri.

Cele două echipe s-au mai întâlnit pe prima scenă doar într-o singură partidă, pe 7 octombrie 2018, când au remizat la Călăraşi, scor 1-1, marcatori Mediop Ndiaye (minutul 34, din pasa lui Pană), respectiv Ricardinho (minutul 79, pasator Ciucur).

Cristiano Bergodi vs Dan Alexa: duel în premieră.

Dan Alexa vs FC Voluntari în toate competiţiile: cinci jocuri – o victorie – două remize – două înfrângeri.

Mediile de vârstă ale celor două loturi: FC Voluntari – 25 ani şi 5 luni; Dunărea – 27 ani şi 6 luni.

Sursa www.lpf.ro, foto Raed Krishan