AFC Dunărea 2005 Călărași se pregătește pentru a evolua la Arad împotriva celor de la UTA…Iată cum…

6 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru AFC Dunărea 2005 Călărași se pregătește pentru a evolua la Arad împotriva celor de la UTA…Iată cum…

Cătălin Măgureanu, o nouă achiziție a echipei AFC Dunărea 2005 Călărași

Vineri, conducerea executivă a Dunării a perfectat transferul tânărului atacant, Cătălin Măgureanu de la Dinamo Bucureşti. În vârstă de 19 ani pe care i-a împlinit pe 5 iunie, Măgureanu va evolua la Călăraşi sub formă de împrumut pentru un sezon. “Cătălin Măgureanu este un tânăr care promite. Are multe calităţi pe care le va putea pune în valoare pentru echipa noastră. Va juca pentru Dunărea un sezon, sub formă de împrumut. Sper să se integreze rapid şi să-şi pună amprenta pe realizarea obiectivului pe care ni l-am propus. Îi urmă mult succes!” a declarat preşedintele executiv, Eugen Pîrvulescu.

Cătălin Măgureanu a început să joace fotbal la piticii FCSB iar din 2012 a trecut în curtea rivalei sale, Dinamo Bucureşti. Evaluat de www.transfermarkt.com la 50 de mii de euro, Măgureanu a făcut parte din lotul lui Dinamo U19 care a jucat în UEFA Youth League, bifând şi două partide.

În cadrul stagiului din Bulgaria, Dunărea Călărași a disputat astăzi, 20 iulie un meci de verificare.

Dunărea Călăraşi a jucat astăzi, de la ora 10.30 de minute ultima partidă de verificare din stagiul de pregătire din Bulgaria. „Galben – albaştrii” și-au măsurat forţele cu echipa locală PFC Bansko, echipă ce evoluează în liga a 3-a Sud – Vest, a treia divizie bulgară. Pentru acest test, antrenorul Cristian Pustai a dat credit mai mult credit tinerilor jucători. Echipa va reveni acasă duminică, urmând să-şi continue antrenamentele la Călăraşi. Prima etapă a noului sezon al ligii a 2-a este programată pe 3 august, Dunărea urmând a evolua la Arad împotriva celor de la UTA.