AFC Dunărea 2005 Călărași: Lotul s-ar putea reuni pe 29 iunie…În funcție de testele COVID

2 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru AFC Dunărea 2005 Călărași: Lotul s-ar putea reuni pe 29 iunie…În funcție de testele COVID

Pregătirile echipei de fotbal Dunărea Călăraşi înaintea viitorului sezon al ligii a 2-a s-au finalizat. Lotul urmează a se reuni pe  pe 29 iunie. Totul depinde de rezultatele testelor COVID, care s-ar efectua joi 27 iunie… După testare jucătorii nu se pot întâlni între ei minim 72 ore. Avem multe surprize bune de anunțat pasionaților de fotbal don Călărași. Reorganizarea echipei continuă. A plecat doar Honciu, și aceasta din motive că era departe de domiciliu. Acum este la doar 40 km…Vom avea și noi investiții, noi jucători care vin la Călărași pentru a juca fotbal sub îndrumarea lui Cristian Pustai. Avem toată susținerea Consiliului Județean. Am crescut primele de joc, și jucătorii sunt motivați. Am creat diversitate între aceștia, ambiție. Competiția continuă. Jucători din Liga I sunt interesați de Călărași. Asta nu este întâmplător. Vom prezenta prin dvs. prin presă călărășenilor noua echipă, vă invităm să prezentați cum se antrenează și ce condiții le oferim. Instaurăm profesionalismul în fotbal. Putem face asta cu oameni care iubesc sportul, cu Eduard Grama sau Vasile Iliuță.

Nu vom dezamăgi prin investițiile logistice realizate aici pentru noi. Aşa susţine conducerea clubului călărășean care a precizat faptul că săptămâna viitoare vor fi puse la punct o parte din toate detaliile legate de lot, de pregătirea de vară a acestuia şi mai ales campania de achiziţii ce urmează a se realiza. Cristian PustaiMai întâi va avea loc, să zic aşa, reunirea conducerii tehnice şi administrative. Vom discuta probleme legate de pregătirea viitorului sezon al ligii a 2-a. Să vedem pe ce jucători ne bazăm, vom creiona poate şi campania de achiziţii. Sunt câteva chestiuni importante pe care sper să le putem rezolva în timp util. În ceea ce priveşte reunirea lotului, acest lucru se poate întâmpla pe 29 iunie, desigur cu respectarea prevederilor legale în vigoare. Cel mai probabil noul sezon al ligii a 2-a va debuta undeva în a doua jumătate a lunii august.