AFC Dunărea 2005 Călărași face noi achiziții

10 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru AFC Dunărea 2005 Călărași face noi achiziții

Mijlocașul George Tudoran a semnat prelungirea contractului cu echipa noastră pe doi ani și Alexandru Ionuț, portarul venit din cadrul Academiei Dunărea Călărași a semnat pentru trei ani!

 “Suntem în discuții cu mai mulți jucători care vor să vină la echipa noastră. George este un profesionist iar Ionuț este copilul nostru crescut aici la noi la Călărași. Ionuț a semnat pe 3 ani, lui trebuie să-i dăm încredere și ne gândim să mai aducem jucători din cadrul Academiei noastre”, a declarat președintele AFC Dunărea, Cristian Zanfir. Din viitorul sezon, Dunărea se va baza şi pe tânărul portar, Ionuţ Alexandru (18 ani, împliniţi pe 16 aprilie), promovat de la echipa de juniori Dunărea U17. “Suntem în discuții cu mai mulți jucători care vor să vină la echipa noastră. George este un profesionist iar Ionuț este copilul nostru crescut aici la noi la Călărași. Ionuț a semnat pe 3 ani, lui trebuie să-i dăm încredere și ne gândim să mai aducem jucători din cadrul Academiei noastre”, a declarat președintele AFC Dunărea 2005 Călăraşi, Cristian Zanfir.

La cele două achiziții se  alătură Bogdan Șandru și Ionuț Țenea care au semnat pentru încă doua sezoane cu echipa noastră! “Sunt doi jucători importanți pentru noi. Au demonstrat acest lucru și ne-am dorit foarte mult sa rămână la echipa noastră”, a declarat președintele AFC Dunărea, Cristian Zanfir.

 

Bogdan Şandru (fundaş central – 31 de ani pe care-i va împlini pe 4 iulie) a evoluat în 16 jocuri în sezonul 2019 – 2020, marcând şi 4 goluri. Şandru a mai îmbrăcat tricoul Dunării şi în perioada 27.07.2016-11.01.2019, punând serios umărul la promovarea, în premieră a „galben – albaştrilor” în Liga 1.

Fundaşul dreapta, Ionuţ Ţenea (24 de ani împliniţi pe 21 mai) a bifat 5 prezenţe sub tricoul Dunării (357 de minute pe teren) în acest sezon, 2019 – 2020.