Afară este vopsit gardul…Cultură de canabis în parcul de la Bălan?

6 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Afară este vopsit gardul…Cultură de canabis în parcul de la Bălan?

Biserica de la Bălan, construită vizavi de Inspectoratul Școlar Județean a fost finalizată de mult. Finisajele exterioare au fost finalizate de anul trecut urmând ca biserica să fie pictată la interior. A fost realizat un gard și trotuare de acces la biserică dar locația oferă un aspect dezolant. Amplasată într-un părculeț ce adăpostește un monument distrus al deportaților politic, biserica a uitat să amplaseze afișat, conform prevederilor legale nr autorizației de construire, destinația, proprietarul, executantul lucrărilor, proiectant, data finalizării, etc. Nu se poate discuta despre legalitate a lucrărilor atâta timp cât aceste date publice nu sunt afișate. Primăria Călărași a oferit generoasă părculețul de la Bălan pentru realizarea lucrărilor, depozitarea materialelor. Totul este îngrădit și acum, după terminarea lucrărilor, cu un gard din tablă vopsită, în spatele căruia se ascunde o cultură de buruieni de toate tipurile. Locatarii din zonă arată că municipalitatea are probleme mult mai importante ca desființarea lucrărilor de șantier expirate de aici, indicând către afacerea cu borduri, care este prioritară și trebuie să continue.

Domnilor de la Primăria Municipiului Călărași… Terenul este proprietate publică. Când aveți de gănd să desființați  gardul acesta și să redați părculețul invadat de buruieni, călărășenilor?