Aducerea străzilor la starea inițială după lucrările CL8 – doar o mare vrăjeală electorală?

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Aducerea străzilor la starea inițială după lucrările CL8 – doar o mare vrăjeală electorală?

Cetățenii domiciliați în cartierul 2 Cocoși sunt revoltați. După realizarea canalizării și așa zisa reabilitare a rețelei de apă, străzile sunt greu circulabile. Dacă nu este praf de o jumate de metru atunci este noroi la fel de înalt. În multe case nu poți ajunge decât cu cizme de cauciuc. Lucrările au distrus efectiv străzile acoperite cu piatră iar pe unele, de ex. Locomotivei apa intră în continuar în unele curți neavând unde să se scurgă.

Oamenii sunt revoltați de această stare de fapt și mai ales despre faptul că au fost mințiți că străzile vor fi reparate. Acest lucru nu s-a întâmplat decât în imaginația primarului, pentru că alte și alte străzi sunt sparte pentru a se introduce țevi de tot felul. Totul este haotic și produce numai disconfort. Oamenii revoltați întreabă de ce mai plătesc taxe și impozite la Primărie, pentru că nimic nu se face în folosul lor. Ei bârfesc că autoritățile au alte preocupări, se orientează la distracții pe la tot felul de spectacole sau meciuri de fotbal și că nu-i mai văd prin cartier decât la alegeri. Încă un semnal pentru Primăria Călărași. Capitală de județ? Aiurea…TREZIȚI-VĂ!