Administrația Drăgulin toarnă asfaltul pe ploaie. Acesta se ia apoi cu…lingura. Iată unde. VIDEO

2 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Administrația Drăgulin toarnă asfaltul pe ploaie. Acesta se ia apoi cu…lingura. Iată unde. VIDEO

Dornică să își recâștige încrederea populației după de a fost hulită de unii cetățeni, administrația condusă de Daniel Drăgulin a dispus astăzi 27 noiembrie 2018 înainte de MARELE VISCOL, după ploaie să se toarne asfalt. Unde altundeva decât pe strada Viitor, în aproprierea locuinței celebrului senator de PNL Răducu Filipescu. Strada are reputația de a fi cea mai ghiorlăniră din municipiu. Cu ea concură multe alte străzi din așa zisul municipiu Călărași. Rahova, Grivița, Plevna, Viitor, București, Republicii sunt amintiri de străzi asfaltate cândva sub domnia altor primari, despre care se spune că erau mai performanți ca cel actual.

Bășcălia la care Primăria Călărași supune în continuare pe călărășeni este demonstrată în imaginile video. Asfaltul se toarnă în roabă și apoi este aruncat pe șosea, pe strada Viitor, acolo unde în contact cuapa sfârâie și aburii ies din el. Se trece cu tăvălugul peste el sub privirile oamenilor care murmură ceva aducând a înjurături la adresa Mai Marelui peste municipiul minunat.
Risipa de bani publici se vede pe bulevardul Cuza Vodă. Asfaltul a fost turnat aici de mântuială, cu denivelări, cu gropi peste tot. Legăturile cu străzile perpendiculare nu s-au realizat. Calitatea asfaltului este jalnică. Acesta este realizat din pietriș, din criblură care nu are liant, nu i se asigură coeziunea spun trecătorii dar și proprietarii unor magazine de aici. Asfaltul turnat se ia cu lingura, iar după prima zăpadă se va lua cu lama de la plugul de deszăpezit. Asta dacă se va deszăpezi…În filmare se demonstrează clar cum sunt risipiți banii publici de către această Administrație publică locală care își demonstrează ineficiența prin foarte multe lucrări de mântuială din municipiu. Aici spre a se făli, primarul Drăgulin a venit ca să verifice calitatea lucrărilor – fiind filma cu telefonul mobil de un așa zis jurnalist din biroul personal de presă. Priviți și vă uimiți cum sunt risipiți banii publici…
La sfârșit, mă alătur și întreb și eu…Oare ce îl reține pe domnul primar să își dea demisia și să plece acasă după ce a demonstrat că ne distruge orașul?