Administrația Drăgulin te ajută să îți rupi mâinile și picioarele. Lucrările neterminate te întâmpină peste tot. Primăria tace…

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Administrația Drăgulin te ajută să îți rupi mâinile și picioarele. Lucrările neterminate te întâmpină peste tot. Primăria tace…

Pe data de 24 iulie o bătrână a căzut pe șosea încercând să ocolească o groapă ca cele din fotografie. Groapa se afla pe strada Dobrogei în fața Bazar ruși. Sunt lucrări neterminate de o firmă care a îngropat pe sub trotuar cabluri electrice. La intersecții au lăsat gropile parțial astupate, adângimea lor de cca 50 cm putând a produce accidente și punând în pericol siguranța pietonilor. Bătrâna nu și-a rupt decât o mână spune vânzătoarea de la magazin de vânzări electrocasnice second hand de vizavi. Striga de durere și nu aveam cum să o ajutăm spune vânzătoarea revoltată. Deși am arătat personal acest lucru în ședința de Consiliu local de pe 26 iulie, nici astăzi gropile nu au fost acoperite, ele stau așa ca în fotografii.

Mi se spune că intersecțiile străzii Dobrogei cu Independenței, Sf Nicolae, București, Grivița, Plevna, Rahova și Viitor mai trebuiesc încă o dată excavate pentru o altă lucrare, anume introducerea de cabluri subterane. Străzile doar ce au fost reparate după CL8, iar trotuarele au fost reparate anul trecut – spun oamenii indignați. Se lucrează haotic spun oamenii, și în fiecare an se introduc instalații de apă, canalizare, gaze ori cabluri electrice. Nu știm de ce nu se fac o singură dată aceste lucrări…de ce se dau autorizații în fiecare an la firme diferite pentru a ne distruge șoselele și trotuarele – spun oamenii.

Regretăm că i-am votat pe liberali la alegerile locale de anul trecut arată ei. Tot orașul este prost administrat iar ei poartă principala vinăvăție, spun trecătorii. Nu mai putem suporta să vedem cum zilnic străzile sunt excavate pentru a se repara acolo unde apa țâșnește din carosabil. Nu mai putem suporta gropile și lucrările neterminate începute de firme care ne distrug orașul – spun oamenii.