Activitatea Bazinului de înot didactic poate fi închisă. Iată de ce…

11 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Activitatea Bazinului de înot didactic poate fi închisă. Iată de ce…

Primarul mun. Călărași, ing. Marius Dulce a arătat cu ocazia verificării stadiului final al lucrărilor la un teren sportiv multifuncțional din vecinătatea Bazinului de înot didactic din Călărași că activitatea acestuia a fost foarte mult restrânsă din motive impuse de pandemie.

 VIDEO

Activitatea Bazinului de înot ca și a activităților culturale, artistice, sportive și religioase de pe raza mun. Călărași sunt reglementate prin hotărâri ale Comitetului local pentru situații de urgență. Creșterea incidenței raportate la mia de locuitori impun luarea unor măsuri nepopulare. Nu ne permitem funcționarea pentru 2-3 persoane a bazinului de înot didactic, mai ales că aici se înregistrează consumuri de energie electrică și gaze – al căror preț s-a dublat ori se va tripla. Ne gândim să închidem provizoriu  această locație și în contextul în care primăria Călărași are de suportat vreo 40 de miliarde de lei vechi contravaloarea diferenței de preț la gaze și energie al căror preț a crescut, necesare pentru funcționarea unităților de învățământ – a spus primarul Marius Dulce.