Accidentele își așteaptă viitorii clienți pe strada București. În acest timp ITM controlează saloanele de coafură…

6 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Accidentele își așteaptă viitorii clienți pe strada București. În acest timp ITM controlează saloanele de coafură…

Nu a trecut mult timp de la accidentul de muncă de pe strada București, când nacela unui utilaj s-a răsturnat cu tot cu salariatul care tăia crengile arborilor. Omul a scăpat cu viață și nu s-au pus ca prin minune în pericol viața sau bunurile altor persoane. Istoria vrea să se repete pe strada București, unde Primăria Călărași nu a reușit nici acum, în luna decembrie să fasoneze arborii. Activitatea Primăriei a dovedit de multe ori că pentru aceasta singurele zone verzi și singurii arbori care trebue toaletați sunt situate pe strada București. În această vreme alte străzi și trotuare din municipiu sunt acoperite de mormane de frunze pe care doar vântul le plimbă dintr-o poartă în alta. La fel se poate spune și despre pomii plini de uscătură pentru a căror toaletare trebuie să faci multe rugăminți scrise, telefoane la Primăria minunatului nostru municipiu. Nu despre aceasta vreau să scriu…pentru că ne-am obișnuit cu această stare de indolență față de restul municipiului pe care o manifestă conducerea Primăriei.

Este vorba de accidentele la care oameni sunt supuși în continuare de către lucrările ce se desfășoară pe strada București. Ieri vizavi de liceul Știrbei, o firmă privată lucra cu spor. În nacelă un salariat fără centură lucra pe vânt puternic. Mai jos un alt salariat îl supraveghea…nu se știe pentru ce. Nici picior de polițist local care să îndrume circulația auto sau pietonală. Pe trecerea de pietoni grupuri de tineri treceau pe sub utilajul care tăia crengi de la înălțime. Minunea a făcut ca nimeni să nu fie afectat. La final aflăm din comunicatele le presă ale ITM că această Instituție are multe rezultate, descinde chiar și în saloane de coafură… Domnilor inspectori…pe străzile din Călărași, ghiorlănite de gropi șilucrări abandonate, sau unde lucrează echipe de alde Dorel…cînd aveți de gând să interveniți?