Acatiste și rugăciuni fierbinți pentru ca Daniel să asfalteze Cimitirul Central în acest an…

2 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Acatiste și rugăciuni fierbinți pentru ca Daniel să asfalteze Cimitirul Central în acest an…

Daniel a aflat din presă că drept credincioșii care se deplasează la Cimitirul Central pentru a aprinde o lumânare sau a își înmormânta rudele…înjură cu foc Primăria Călărași și mai ales conducerea acesteia. Așa că Daniel a promis că va asfalta Cimitirul, în acest an, chiar dacă viceprimarii aveau alte gânduri, deși banii erau alocați pentru lucrare. Presa a aflat că Daniel are gânduri bune și că s-a supărat din cauza lipsei de informare, de comunicare din Primăria pe care o conduce. Dar lucrurile bune merg în continuare. Cel puțin la nivel declarativ.

Lumea a aflat că va asfalta aleea plină de gropi, noroaie și mormane de pământ ca în fotografii. De aceea la rugăciunile lor s-au gândit și la lucrurile bune pe care Daniel vrea să le realizeze. L-au rugat pe Dumnezeu să îl ajute și să îl îndepărteze de necurat, de colegii care se gândesc la odihna  Sărbătorilor de iarnă, la patinoarul ce va fi instalat în fața Primăriei, la zilele libere, vin fiert și colinde.

O bătrână povestește cum se putea întâmpla ca pe ultimul drum, mortul era să fie scăpat cu sicriu cu tot…în groapa aia mare care a fost săpată pentru canalizare. Alții ne arată noroiul de pe încălțăminte spunând că nu poți descoperi astfel de cimitire nici la sate…Nu le vine să creadă când le spun că săptămâna asta va urma asfaltarea. După ce terenul va fi acoperit de pietruit și compactat. Ceva de necrezut …spun oamenii.

Curaj Daniel. Poți îndrepta lucrurile…Stă în puterea și priceperea ta.

P.S. Vremea va fi favorabilă turnării asfaltului săptămâna viitoare, fără ploi și cu temperaturi minime noaptea de 3 grade respectiv maxime de 13-15 grade ziua. O spun prognozele meteo de pe link