A.U.R.: Ministrul Rafila sabotează medicina românească

4 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru A.U.R.: Ministrul Rafila sabotează medicina românească
Ministrul Rafila sabotează medicina românească 

Deputatul AUR, Sebastian-Ilie Suciu, a subliniat, în cadrul unei declaraţii politice, faptul că „nemărginite sunt mândria, trufia şi setea de putere ale domnului Rafila, care odată ajuns ministru al sănătăţii, a uitat de omenie, etică şi deontologie profesională”.

Potrivit deputatului AUR, ministrul Rafila întârzie deliberat Planul National de Combatere al Cancerului (PNCC), în condiţiile în care cancerul este a doua cauză de deces în România.„De ce tărăgănează Rafila implementarea acestui plan? Pentru că dumnealui este preocupat mai mult de propria sa imagine, dovadă fiind uşurinţa cu care a anulat munca titanică a colegilor săi depusă la alcătuirea acestuia, iar drept recompensă îi numeşte «habarnişti» şi amatori.

Planul conceput de domnul Patriciu Achimaş-Cadariu este cel mai adecvat şi realist plan pe care l-a avut medicina românească din ultimii 30 de ani. Este conceput pornind de la vasta experienţă clinică a domnului Achimaş şi cuprinde nevoile reale ale oncologiei româneşti culese de la medici şi spitale din toată România şi toate acestea vi le spun ca vicepreşedinte al Comisiei pentru sănătate şi familie şi, nu în ultimul rând, în calitate de medic”, a afirmat Sebastian-Ilie Suciu.Deputatul AUR a încheiat declaraţia întrebându-se „dacă realizează domnul Rafila că în joc sunt vieţile românilor, nu doar orgoliile şi ambiţiile sale personale?”.