A.U.R. Călărași a desfășurat acțiunea: Un zâmbet de AUR…

11 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru A.U.R. Călărași a desfășurat acțiunea: Un zâmbet de AUR…

Astăzi 28 decembrie 2021, A.U.R. Călărași a desfășurat acțiunea: Un zâmbet de AUR…Acțiunea s-a desfășurat sub coordonarea  d-lui Buricea Alexandru și a constat în distribuirea de alimente, dulciuri și jucării câtorva familii nevoiașe din Călărași. Acțiunea s-a desfășurat în parteneriat cu Biroul de Asistență Socială al Protopopiatului Călărași.

Încă o dată, membrii A.U.R. Călărași au demonstrat că le pasă de toți românii, și că suferința celor defavorizați constituie pentru ei o obligație de a remedia stările de lucruri defectuoase din România. Mesajul de Sărbători al conducerii A.U.R. Călărași este:  Liniște în suflete și putere de luptă pentru credință, familie, națiune și libertate! Sus inima, români! să ne îndreptăm gândurile și faptele bune către cei mai puțin norocoși ca noi, având în minte cuvintele Evangheliei.

Contrar indicațiilor prețioase venite de la Bruxelles, călărășenii au spus și anul acesta „Crăciun” și „Nașterea Domnului”, și s-au bucurat de tradițiile românești așa cum le-au cunoscut. Iar lucrul cel mai important a fost aprecierea celor interesați de situația lor familială, de condițiile sociale în care trăiesc. Pentru că astăzi oamenii cu suflet de AUR au pătruns la periferia orașului, acolo unde politicienii nu merg decât la alegeri pentru a cerși voturi.