A.U.R./ 2022: Vom crește într-un an cât alții în zece…

3 săptămâni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru A.U.R./ 2022: Vom crește într-un an cât alții în zece…

Popularitatea A.U.R. a crescut nu numai în sondajele publice ci și în susținerea unor actiuni revendicative produse la mitinguri sau demonstrații. Comportamentul liderului George Simion a devenit tot mai periculos pentru politicienii care încearcă să se eschiveze/ să evite a da explicații românilor afectați de sărăcie și de obrăznicia lor în emiterea unor decizii nedorite de români. Nimic nu mai poate sta în fața unui partid unde forța cuvântului și adevărul sunt principale arme de luptă.

În curând se estimează că A.U.R., partid care ar avea un grad de încredere al românilor de cca. 30% va ajunge PSD. Social democrații prin mariajul cu PNL și luarea unor măsuri nepopulare sunt afectați zilnic de proteste, nemulțumiri și furia publică. Se poate vorbi despre afectarea doctrinei social-democrate prin antagonism cu doctrina liberală, obligate să se suporte reciproc în numele unor crize. Despre PNL nu se poate aprecia decât că urmează inevitabil drumul fostului PNȚCD de prin 2006 când a pierit de pe scena politică. Luptele interne, scindarea partidului nu întrevăd vreo creștere de 7 – 10% în sondaje privind încrederea în acest partid. Vizavi, creșterea în sondajele de opinie a celui mai nou partid parlamentar, Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), i-a făcut pe senatorii și deputații formațiunii, lideri locali și naționali, să facă aprecieri importante pentru 2022.

George Simion: A mai trecut un an plin de încercări, dar și de realizări. AUR a reușit să ajungă în Parlament și să fie o voce a românilor. Chiar dacă pârghiile parlamentare au fost destul de limitate, susținerea voastră și presiunea populară pe care am reușit s-o exercităm asupra clasei politice au făcut ca AUR să conteze mai mult decât procentul său din Parlament. În noul an, vom crește iarăși cât alții în zece. Vom fi mai mulți și vom continua să lucrăm în interesul vostru. Datorită vouă, România mai are o șansă! La mulți ani tuturor, cu sănătate, pace, bucurii, înțelepciune și putere de muncă!… a declarat liderul A.U.R. încrezător în viitor…