A fost găsit bărbatul înecat în Mostiștea…Comunicat ISU

4 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru A fost găsit bărbatul înecat în Mostiștea…Comunicat ISU
Un bărbat în vârstă de 42 de ani care s-a înecat ieri seară în jurul orei 20,18 în Balta Mostistea a fost găsit de scafandrii în această dimineață la ora 10.20. Pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Chiselet împreună cu scafandrii din cadrul I.S.U. “Dealu Spirii” al municipiului București au căutat astăzi, 26 iunie 2021, trupul neînsuflețit al unui bărbat de 42 de ani, înecat în Balta Mostistea în seara zilei de 25 iunie.
Au fost efectuate căutări și seara trecută, timp de aproximativ două ore, însă trupul bărbatului nu a fost găsit. În cursul acestei dimineţi s-au reluat căutările cu scafandrii și în jurul orei 10.20, trupul neînsuflețit al bărbatului în vârstă de 42 de ani a fost găsit și extras din apă. Echipaje specializate de căutare salvare ale pompierilor călărășeni împreună cu un echipaj de scafandri de la Detașamentul Special de Salvatori din cadrul I.S.U. “Dealu Spirii” al municipiului București, au întreprins misiuni de căutare pe Balta Mostistea, în zona podului dintre Dorobanțu și Mănăstirea, pentru găsirea trupului barbatului înecat în seara precedentă.
S-a intervenit cu bărci cu motor și echipamentele specifice de căutare ale scafandrilor. Pompierii militari împreună cu scafandrii de la Detaşamentul Special de Salvatori au extras trupul neînsufleţit şi l-au predat Serviciului de Medicină Legală. Organele abilitate urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care persoana în vârstă de 42 de ani şi-a pierdut viaţa, sfârşind înecat.