5G – pericolul care ne paște pe toți…

o săptămână ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru 5G – pericolul care ne paște pe toți…

Românii sunt îngrijoraţi pe bună dreptate despre aşa-zisa ”lege 5G”, respectiv PLx. nr. 428/2021, pentru că efectele acestor radiaţii nestudiate îndeajuns pot provoca diverse boli grave şi decese fiinţelor umane. Despre animalele care ne înconjoară nu vorbeşte nimeni pentru că globaliştii vor să mâncăm insecte în loc de carne şi să bem apă de canal filtrată din dorinţa unui frustrat din adolescenţă. Să nu uităm că tot pentru progresul ştiinţei foarte mulţi oameni au picat în capcana serurilor experimentale ucigaşe, iar acum regretă enorm.

Să nu uităm că în perioada mascaradei covidiene, în timp ce oamenii stăteau în case pentru a fi responsabili cică, se instalau de zor şi cu o grabă fantastică antene 5G, iar acum această tehnologie nedovedit a fi inofensivă pentru viaţa umană şi animală este prezentată ca fiind soluţia salvatoare pentru a progresa. Aceste argumente sunt doar minciuni pentru ca sataniştii să continue cu tentativele de control total asupra oamenilor şi asupra vieţii private.Tot de curând s-a vorbit şi despre portofelul digital, un fel de cod de bare ambalat frumos, adică aceeaşi Mărie, dar cu altă pălărie. Oare de asta are nevoie omenirea acum? De 5G? De promisiuni privind transferuri de date cu găleata? Ce să îşi transfere ţăranul român care aduce în piaţă mâncare naturală? Făcând o glumă, aş fi de acord cu această lege toxică la propriu dacă românii ar putea să transfere politicienilor sentimentele pe care le trăiesc atunci când merg la cumpărături şi nu le ajung banii pentru traiul zilnic, atunci când merg la pompă şi îşi dau seama de ce statul în casă în perioada minciunii covid nu a fost o idee deloc bună sau atunci când deschid plicurile cu facturile la utilităţi!

Înainte de 5G românii au nevoie de politicieni sinceri care să respecte Poporul Român şi România, au nevoie de salarii decente şi de multe alte lucruri care asigură o viaţă liniştită.Aşa cum peste 70% din români au refuzat serurile experimentale ucigaşe numite în mod mincinos vaccinuri, aşa cum acelaşi procent de români nu au fost de acord cu susţinerea dansatorului pe tocuri din Ucraina, micul Zelensky, la fel şi acum, peste 70% din români refuză să fie cobai într-un experiment digital numit 5G, un experiment periculos pentru sănătate, pentru animale şi mediul înconjurător.

Un experiment criminal pentru care nimeni nu îţi asumă răspunderea, la fel ca şi în cazul serurilor fără număr care promiteau libertate şi nu sănătate.Avem obligaţia de a fi în serviciul Poporului Român şi avem datoria de a ne îndeplini cu onoare şi fidelitate mandatul încredinţat de Români. Legea 5G este o lege prin care se urmăreşte încălcarea drepturilor fundamentale ale omului şi are legătură doar cu interese ascunse şi negre ale unor psihopaţi care urmăresc prin slugile lor să obţină controlul fără limite asupra vieţii oamenilor. O lege trebuie să fie un sprijin, şi nu o condamnare la a fi cobai.