54 DE AGENŢI DE POLIŢIE AU DEPUS JURĂMÂNTUL DE CREDINŢĂ

3 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru 54 DE AGENŢI DE POLIŢIE AU DEPUS JURĂMÂNTUL DE CREDINŢĂ

Astăzi, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi 54 de viitori poliţişti care se vor alătura structurii de ordine publică şi siguranţă naţională au depus jurământul de credinţă.

 În prezenta conducerii inspectoratului şi ai membrilor de familie cei 54 de agenţi de poliţie care au promovat concursul organizat de Inspectoratul General al Poliţiei Române pentru ocuparea unor posturi de agenţi prin încadrare din sursă externă, au trecut prin emoţiile rostirii jurământului de credinţă.

Cei 54 de agenți de poliție au rostit Jurământul de Credință în prezența conducerii Inspectoratului de Poliție Județean Călăraşi, asumându-și respectarea Constituției, a drepturilor și libertăților fundamentale ale omului, aplicarea în mod corect și fără părtinire a legilor țării. De asemenea, noii agenți de poliție și-au luat angajamentul îndeplinirii cu responsabilitate și bună credință a îndatoririlor ce le revin potrivit funcției.

Pentru cei 54 de agenți de poliție va urma o perioadă de pregătire intensivă, în care vor fi instruiți cu privire la activitățile pe care le vor desfășura în calitate de polițiști.