4 primari PSD urmează în PNL pe doctorul în teologie Ciprian Pandea. Iată minunea…

9 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru 4 primari PSD urmează în PNL pe doctorul în teologie Ciprian Pandea. Iată minunea…

Primarul comunei Vasilați, Lucian Vasile, primarul comunei Tămădău Mare, Constantin Chirică, primarul comunei Ștefan cel Mare, Nicolae Pandea, și primarul comunei Lehliu, Ionuț Stan au decis ieri 5 martie 2020 să își schimbe traseul politic de la PSD, urmând pe doctorul în teologie Ciprian Pandea, fost lider interimar al PSD Călărași sub domnia lui Liviu Dragnea.

Doctorul Daniel Drăgulin: Ne interesează oamenii de valoare, ne interesează oamenii cu principii de administrație care pot să realizeze ceva în comunele lor, ca atare, cei prezenți aici au considerat, sunt convins, și nu vreau să vorbesc în numele lor, că în PNL există dialog, un echilibru, indiferent că suntem pe funcții sau nu, între toți cei care sunt membrii PNL. Este normal că i-am primit, din discuțiile purtate, asta a și reieșit. Pe noi ne interesează faptul că cei care sunt aici sunt oameni de valoare.

Doctorul Pandea a apreciat că traseiștii au venit după el la PNL pentru că…culmea nu ar fi fost ajutați 3-4 ani cu nimic, deci chiar sub Domnia Sa nu au primit nici un ajutor: În momentul în care tu 3-4 ani de zile nu i-ai ajutat cu nimic, ba mai mult le pui tot felul de piedici, credeți dumneavoastră că vreunul dintre primarii aceia vor mai fi ajutați în următorii 4 ani? În afară de promisiuni, oamenii ăștia trebuie să dea raportul în fața comunităților lor.