Marcel Ciolacu cere pesediștilor puparea lui Ciprian Pandea. Iată Minunea…VIDEO

1 an ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Marcel Ciolacu cere pesediștilor puparea lui Ciprian Pandea. Iată Minunea…VIDEO

Aflat în campanie electorală la Călărași Marcel Ciolacu a prezentat gândirea sa despre un nou Statut, la care lucrează din greu cu dl Paul Stănescu. Pentru liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu disciplina de partid pare a fi egală cu zero. Dacă Statutul PSD ART 31 – 33 pedepsește încălcarea disciplinei, noul lider al PSD, face apel la ignorarea acestuia (doar de lucrează la alt Statut) și la organizația Călărași de a-și aduna soldații rămași în urmă. Soldați la care nu le este analizată activitatea sau retragerea din partid, neimplicarea în alegeri sau activitatea de membru – pentru că nimeni nu trebuie să îl contrazică pe dl Ciolacu – cel care a afirmat că nu va mai fi un nou tătuc în PSD. Iată ce a declarat el la conferința județeană a PSD:  „Ciprian Pandea este membru PSD iar recomandarea mea şi a domnului Stănescu este să fie contactat şi să vină cât mai repede la treabă. În calitate de membru şi sunt convins că împreună cu preşedintele va găsi soluţiile necesare. Ni s-a părut moral să deschidem această discuţie în cadrul organizaţiei. Ciprian va fi respectat pentru tot ce a făcut în istoria partidului. Mai ales că e şi un tânăr de viitor”…VIDEO

 

Pandea este absolvent de teologie și doctor în tainele teologiei. Semnatar, ca și Marcel Ciolacu al Scrisorii de demitere a lui Dragnea – Pandea a uitat că trebuie să consulte  și Biroul Permanent Județean pentru aceasta. Pandea a fost numit de Dragnea și a rămas în funcție interimar vreo 2 ani, deși perioada  statutară era de 6 luni. Crezând că Scrisoarea îl va demite pe Dragnea și Codrin Ștefănescu, în perioada când erau interzise organizarea de alegeri județene, Pandea a organizat alegeri. Noaptea târziu, sute de social democrați au fost chemați să voteze pe candidatul unic în funcția de președinte, pentru că Sorinel Vrăjitorul a declarat că el se retrage din cauza faptului că ține la…unitatea din partid. Deși era obligatoriu pentru validarea acestor alegeri ca un reprezentant din conducerea centrală a partidului să fie prezent, aceasta nu s-a întâmplat. Ca atare alegerile au fost invalidate și organizate altele, statutare la care Iulian Iacomi a fost ales președinte.

Supărat de rezultate și de retragerea sprijinului politic de către organizația centrală, domnul Pandea s-a retras efectiv din PSD, și a rămas numai în evidențele de partid de la Călărași. Gurile rele arată cum acesta a cochetat și a fost curtat de liderul Pro România, Marian Neacșu. Ciprian Pandea era atît de devotat PSD încât zilnic era văzut în sediul central PRO România sau la mese organizate de liderii acestuia – a afirmat fostul lider al Pro Romînia la Călărași, Dragomir Cosmin Alexandru. Aceasta s-a întâmplat și în campania electorală, când Pandea nu a făcut absolut nimic pentru câștigarea alegerilor de către PSD. Din contră, colegiul 2, acela unde domicilia iar tatăl era primar, fieful electoral al PSD din 2016 a obținut mereu cele mai slabe rezultate din județ și se macină de lupte interne pentru cine va fi pe liste la viitoarele alegeri. În toate aceste condiții Marcel Ciolacu spune pesediștilor că Pandea să fie apreciat pentru tot ce a făcut. Pentru că este…un tânăr de viitor.

Dintre meritele lui Ciprian Pandea sunt apreciate faptul că acesta a binecuvântat ca secretar de stat cu sume imense de bani primăriile cu primari PNL, deși cele cu primari PSD aveau proiecte eligibile pentru dezvoltare a localităților lor – și pentru care nu s-au găsit fonduri disponibile prin proiecte PNDL. Această realitate a fost aspru criticată de unii primari care au acuzat că nu își pot finaliza asfaltarea localităților, reabilitarea unor școli, dispensare, sau cămine culturale. În organizația din care mai face parte nu se știe cum i se vor spăla păcatele, fiind discutată lipsa sa de echidistanță și mai ales lipsa de comunicare de care a dat dovadă. Suresle de presă afirmă că Pandea locuiește la București unde ocupă o funcție foarte bine plătită la ANRE – fapt pentru care unii colegi apreciază că acesta ar putea activa foarte bine în structurile de partid din București sau alt județ, gândindu-se la absenteismul acestuia, manifestat prin prezența extrem de rară în organizația Călărași pe când acesta o conducea.