Iulian Iacomi mai face un pas către câștigarea Alegerilor Europarlamentare, dar și pentru prosperitatea întreprinzătorilor. Iată faptele…VIDEO

2 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Iulian Iacomi mai face un pas către câștigarea Alegerilor Europarlamentare, dar și pentru prosperitatea întreprinzătorilor. Iată faptele…VIDEO

Programul zilei de 25 aprilie 2019 al PSD Călărași s-a încheiat cu o vizită la o fermă de vaci din comuna Ulmeni, acolo unde viitoarea eurodeputată Carmen Avram a discutat cu fermierii și cu personalul de  pentru a înțelege mai bine problemele cu care se confruntă în munca de zi cu zi cei care lucrează în agricultură.

Promisiunea doamnei Carmen Avram către cetățeni a fost că agricultura românească va avea un protector la Bruxelles pe perioada mandatului ei, promisiune care nu face decât să ne bucure, județul Călărași fiind unul preponderent agricol.
Putem spune, la finalul zilei, că echipa lui Iulian Iacomi a adus bucurie unora, a clarificat răspunsurile la întrebările altora, dar mai ales a creat o legătură frumoasă între viitorul eurodeputat și organizația PSD Călărași. Discuțiile social democraților s-au orientat pentru a stabili care sunt problemele și prioritățile crescătorilor de animale pentu a elebora inițiațive legislative armonizate cu legislația europeană pentru a aduce bunăstarea și prosperitatea crescătorilor de animale din România și nu din alte țări.