CJCC Călărași prezintă piesa de teatru ”ANIMALE” – premieră teatrală la Călarași

2 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru CJCC Călărași prezintă piesa de teatru ”ANIMALE” – premieră teatrală la Călarași

                                       ”ANIMALE” – premieră teatrală la Călarași

 

Centrul  Județean de Cultură și Creație Călărași vă invită la premiera spectacolului Trupei de Teatru ”Aurel Elefterescu” a CJCC, ”ANIMALE”, spectacol în regia lui Alex Vlad, care va avea loc pe 24 octombrie a.c., începând cu ora 19:00 în Sala ”Barbu Știrbei”.

Pentru cei ce nu vor mai găsi locuri disponibile cea de-a doua reprezentație teatrală va fi în data de 31 octombrie, la aceeași oră.

        

Piesa de teatru ”ANIMALE” este o dramă, după o idee de Edward Albee, muzica și Sound Design Adam S. Q. David, Răzvan Clondir semnând Grafica – Design.

        

         Distribuția: Lari – Alex Vlad; Dorian – Ștefan Nițu.

        

”Iubesc spectacolele în două personaje! Cred că am un soft spot pentru astfel de proiecte; periodic re-descopăr în mine nevoia de a reveni și de a lucra în acest mod. E sensibil. De această dată, am avut bucuria să fac echipă cu fostul meu student de la PedArte, actorul și profesorul Ștefan Nițu. Ceea ce a ieșit puteți vedea la Teatrul “Aurel Elefterescu” din Călărași”, a scris pe blogul său actorul și regizorul Alex Vlad.

 

Prețul biletului este 20 de lei și se poate achiziționa de la Casieria CJCC Călărași.

 

 

                     MANAGER,                                                        ÎNTOCMIT,

 

                 Mihaela PETROVICI                                   Elena MITACHE – referent